Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gabor_92

  friss újonc

  Sziasztok!

  Több mint 8 éves szoftverfejlesztői tapasztalattal és BSc diplomával (Computer Science) keresek most részmunkaidőben végezhető, JavaScript Front-end fejlesztői munkát. Heti vállalás nagyjából 20 óra lenne, főleg az esti órákban.

  Számlaképes, megbízható fejlesztő vagyok és szeretnék szintén megbízható cégnek és minőségi projekteken dolgozni, ezért nem riadok vissza a teszt napoktól, teszteladatoktól és interjúktól sem, ahogyan az angol nyelv használata sem jelent problémát.

  Elsősorban React alapú kódbázison szeretnék dolgozni, TypeScript programozási nyelv használatával, de adott esetben, ha egy régebbi projektet szeretnétek modern köntösbe ültetni, arra is nyitott vagyok.

  Amennyiben a fentiek alapján érdekes lehet számodra egy együttműködés kérlek írj nekem privátban itt az oldalon. Ezután elküldöm angol nyelvű önéletrajzomat, LinkedIn és Github profilomat, melyek alapján eldöntheted, hogy szeretnél-e egy interjút velem, melynek kereteiben jobban megismernénk egymást, kölcsönös szimpátia esetén pedig megbeszélhetnénk a közös munka alapjait is.

  Óradíjam: 6000 FT óradíjtól, mely az elvégzendő feladat komplexitásától függően változhat.

  Köszönöm, ha felkeresel! :)

Hozzászólok Aktív témák