Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • pethoxeszter

  friss újonc

  Fiatal pályakezdőként munkát keresve írok.
  Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen fejeztem be idén júliusban, Programtervező informatikus alapszakon. Diplomát szereztem szoftverfejlesztő specializáción.
  Frissen végzett hallgatóként, úgy gondolom, hogy sokat kell tanulnom a munka világáról. Szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol gyakorolhatom az egyetemen elsajátított tudásomat, és tapasztalatokkal gazdagodva megerősíthetem, illetve fejleszthetem magam.
  Szeretek csapatban dolgozni, és úgy hiszem meghatározó pozícióra is alkalmas vagyok, mivel jól kézben tudom tartani a feladatokat. Megbízhatónak és pontosnak tartom magam az élet minden területén.
  Idegen nyelvek közül, angolból középfokú komplex nyelvvizsgával rendelkezem. A német nyelv is közel áll hozzám. Jelenleg ezt önállóan fejlesztem, és nyelvvizsgára készülök.
  Pályakezdőként jelentezek Önökhöz remélve, hogy készségeim által látnak bennem potenciált, és lehetőséget.

 • Vadmeggy

  aktív tag

  Nem írtad milyen technológiák érdekelnek, de az EPAM junior/mentoring programját tudom ajánlani.
  Itt főleg JAVA lesz és tipikusan frissdiplomásokat keresnek, akiket fél éves fizetett tanfolyam (tanulmányi szerződéssel) után éles projektekre fognak rakni.

  Én minden frissdiplomást elküldenék az epamhoz :D. Nem a világ legjobb helye, de pályakezdőként sztem kevesebb jobb ajánlat van, ha nincs konkrét elképzelésed és releváns tapasztalatod.

  Ja és egy jó tipp. Nyugodtan legyél lazább és próbálj inkább konkrét technologiákra és tudásra fókuszálni, pl egy szakmai gyakorlat/szakdolgozat stb.

  [ Szerkesztve ]

  Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

Hozzászólok Aktív témák