- A felhasználók követése miatt bepanaszolták a Mozillát
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Hálózatokról alaposan
- Linux kezdőknek
- Python programozás
- Jelszókezelők
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz krizmo_ #10315 üzenetére
Oké, h a jövőbe úgy csináljam. De most mit csináljak azzal a nagy halom hússal?
Nem szabad visszafagyasztani a húst, miután kiolvadt
Ez az állítás részben hamis. Az ausztrál Nemzetközösségi Tudományos és Ipari Kutatási Szervezet állásfoglalása szerint ugyanis mindaddig tökéletesen biztonságos újra lefagyasztani a húst vagy bármilyen ételt, amíg 5 fokon vagy az alatti hőmérsékleten üzemelő hűtőben engedett fel . Az egyetlen dolog, amely problémát okozhat, az étel íze, mivel a kiolvasztott hús állaga enyhén vizesebbé válhat. Arra viszont mindig érdemes figyelni, hogy ha a felengedett húst megfőzzük, majd még melegében bedobozolva visszatesszük a mélyhűtőbe, akkor kondenzációt idézünk elő, ami remek táptalaja a baktériumoknak. Először mindenképpen várjuk meg tehát ilyenkor, hogy kihűljön az étel.
hmmm...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen