Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz Bossi #78036 üzenetére

    Az én P20 Pro értékelésem az eddigiek alapján:

    Először is ezen nagyon röhögtem. :D

    10 megapixelen gáz a produkció, nincs ezen mit szépíteni. Nem tudom, hogy később fognak-e rajta javítani (és ha igen, milyen mértékben), de ebben a formában vállalhatatlan, nem tudom hogy lehet 2018-ban így kiadni egy fotózásra kihegyezett csúcskészüléket. A "szakma" meg el van ájulva tőle, hihetetlen...
    3-5 éves telefonok (meg új, 50 ezres árúak) verik el a nappali teljesítményt tekintve, adott esetben Google Camera nélkül is (azzal meg pláne).

    Ennek az 5x zoom-nak örültem, amíg meg nem néztem közelebbről a tesztképeket. Nem tudom hogy működik pontosan ez a hibrid zoom, viszont úgy néz ki, mint a 3x-os kép felskálázott változata.
    Ennek így megint nincs sok értelme, gyakorlatilag ugyanazt hozza, mint egy sima digitális zoom, csak a specifikációk közt jobban mutat ez az elnevezés. :W

    Ami viszont hatalmas pozitívum, az a továbbfejlesztett éjszakai mód. Oké, még mindig zsírkréta, ettől függetlenül a kézből megoldható 6 másodperces expozíció nagyon durva, ez szerintem az utóbbi évek legnagyobb fejlesztése.

    Végül pedig legyen itt egy "rendesen" kidolgozott raw (ettől a telefontól még nem nagyon láttam úgysem).
    A vignetta hatás, illetve a kép közepén halványan látható pirosas folt miatt több törődést igényelt, mint általában, telóról nem esnék neki.

    A kép alatti linken megtekinthető 40 MP-en, a képre kattintva pedig "normál" méretre kicsinyítve.


    40 MP

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák