Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz Dr. 444Hertz #66038 üzenetére

    Ezt tudom jól, és pont ezt kifogásoltam múltkor más formában, hogy a Samsung pont emiatt van előnyben, és pont emiatt van hátrányban az összes többi márka - még az U11 is - mert itt már mindenki a Samsungra nyáladzik. Jó képeket csinál ez tény. Jelenleg 50-50%-on áll a téma, hogy U11 vagy S8 legyen 2 hét múlva a kezemben, ezért próbálok most infókat, tapasztalatokat gyűjteni több, kevesebb sikerrel.
    U11-től tartok azért mert ismeretlen a márka számomra,a viszont baromira tetszik, az S8-től meg azért tartok, mert az S7e-vel "megjártam", de ugyanakkor számomra baromi nagy motiváció volt, mikor azzal hoztam a képeket, és tetszett mindenkinek.
    De ugyanakkor bennem van az is, hogy más márkával is elérhessem ezt, hát fel kell ébrednem ebből az álomból, hogy erre "csak" a Samu képes, valamilyen szinten sajnos. :)
    Tavaly az S7edge konkrétan kitaszította a többi modellt innen a topikból (én más tészta vagyok ebben a dologban), pedig rengetegen voltak. Csak az S7edge olyan szinten volt fényezve, hogy más inkább már fel sem tette a képeit + én egy plusz lapáttal a hülyeségeim miatt.

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák