Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
ToniSoprano
(PH! addikt)
Az LG G5 is jó irány lenne a Wide nagyon jó lenne, csak tényleg kevés a 8 MP. A Wide-ba egyébként csak a második lencse dolgozik, az első nem? Én elöször azt hittem a két kamera egyszerre is tud dolgozni és úgy teszi össze a képet mint pl. panoráma felvételeknél több képből. Ez pl. Iphone 7-nél is jó megoldás lehetne bár lehet túl közel vannak a lencsék ehhez.
Így viszont nem igazán használható, az Iphone 7 megoldása viszont elég használhatónak tűnik, ez az optikai zoom elég hasznos dolog szerintem a mindennapokban. A telók legnagyobb lemaradása a compakt gépekkel szemben.
[ Szerkesztve ]
Téma tudnivalók
FIGYELEM! Szabályváltozás
• Telefontípust írj minden esetben!
• A képeket direktbe (is) linkeld!
• Olvasd el a téma összefoglalót!
• Topikgazda és moderátor hibajavítási céllal a hozzászólásokba beleszerkeszthet.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- MacBook Pro 13" 2.3GHz, 8GB RAM/128GB SSD/SILVER/ Magyar/RAKTÁRRÓL
- !AKCiÓ! Apple iPhone XR 64GB Black ELADÓ! Vadonatúj, Telenor-os, 1 év Apple garanciával!
- !AKCiÓ! Apple iPad 2018 (6th gen) Wi-Fi 32GB Space Gray ELADÓ! Vadonatúj, BONTATLAN, 1 év Apple gari
- !AKCiÓ! Apple iPhone X 256GB Space Gray ELADÓ! Vadonatúj, Telenor-os, 2019.05.06-ig Apple garancia!
- !AKCiÓ! Apple iPhone XS Max 64GB Gold ELADÓ! Vadonatúj, Telenor-os, 1 év Apple garanciával!