Új hozzászólás Aktív témák
-
odani
tag
válasz Donki Hóte #15 üzenetére
A Google a Pixel mobilokon alkalmazott kamerasziget-megoldásához vette kölcsön ezt a jelzőt a motoros bukósisakokról (ha nem mondok hülyeséget), vagy újságírók aggatták rá.
Lsd. még: pár éves Opel autók hűtőmaszkja. -
veterán
Egyébként mi az a "vizor"?
Gugli nem barátom, mert azt írja, hogy a vizor az szemellenző, sisakrostély
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nobela
senior tag
"Ez az "asztalon billegés" komolyan szempont valakinél? "
Igen. Mondjuk nem feltétlenül a billegés az elsődleges szempont, egyszerűen utálom ha kiáll a kamera. Ronda és kényelmetlen tok nélkül.
Éééés még billeg is
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
mrThomi
addikt
Hát ez így nagyon csúf
-
-
nobela
senior tag
Én örülök neki hogy végre egy normális telefon ahol nem lóg ki a hátlap síkjából a kamera.
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
tomboy0013
veterán
Eddig sem billegett mivel átért egységesen az egész készüléken a kamera rész. Ez pont nem volt jellemző a Pixelekre. Ha tok nélkül használta az ember akkor meg az ujját is meg lehetett vele támasztani. Praktika és dizájn itt pont együtt járt. Kár hogy kiherélték. Tényleg remélem hogy a P10-től nem ebbe az irányba megy el a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz tomboy0013 #3 üzenetére
De legalább nem billeg aszalon, egyszerűbb tokot tenni, én üdvözlöm.
Praktikum vs. Design. Nekem ez egy használati tárgy. A konyhakésnél sem keresem a "jelleget". But that's just me.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Szépen meggyilkolták a gyönyörű dizájnt. A Pixelekbe pont a kamerasáv volt egyedi, az adta meg a másságot, remélem a 10-es széria nem ebbe az irányba megy, mert ez így elég jellegtelen számomra.
-
paatrick
őstag
Az előző pletykák év végi bejelentésről szóltak, kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami. Elég nagynak tűnnek a kávák de sajnos a sima 9-esen is azok. Színekről jöhetne még valami infó, volt olyan pletyka hogy lesz ezüst. Egy matt keretes, matt hátlapú eléggé jól nézne ki ha már a 9-es szériánál összecseszték őket.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
janeszgol
félisten
Orulnek, ha a pwm-el is kezdene valamit a gyarto.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Szinte új. Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB 100% Akku. Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 94% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával