- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HBO Max & OD topic
- [Re:] Szabadulnak kriptovagyonuktól a bitcoinbányászok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- [Re:] A bolti arcfelismerés miatt tört ki botrány Ausztráliában
- [Re:] Az NMHH megmérte az 5G-t: nem kell félni
- PHP programozás
- Microsoft Excel topic
- OpenMediaVault
- Aliexpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Megy még a sorozat?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz
masholnap #52 üzenetére
Valami ilyesmi.. Főleg az új időmérő..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz
masholnap #52 üzenetére
Ezt adta a valamelyik magyar sportcsatorna? Le lehet valahonnan tölteni?
-
Enzolord
addikt
Bruno Senna kiszállt a Formula-E- ből?
-
boost
addikt
Melyik csatornán közvetítik idén, magyarul?
[ Szerkesztve ]
https://ski.ihoc.net/
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
doeeg
senior tag
De kár hogy ilyen kihalt a topic, én most vetettem bele magam a Formula E világába, elkezdtem visszanézni az aktuális szezon versenyeit, és iszonyatosan bejön az egésznek a fílingje
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik" - Road | "...Play your war games with other people's lives - It should be you on the front line!..." 5FDP: No one gets left behind
-
doeeg
senior tag
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik" - Road | "...Play your war games with other people's lives - It should be you on the front line!..." 5FDP: No one gets left behind
-
4ron
senior tag
Ki ez a két muki, aki kommentálja a futamot? Botrányosan rosszak.
"A közgazdász az a szakértő, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amiket tegnap jósolt, miért nem következtek be ma..."
-
Cartevo
senior tag
-
doeeg
senior tag
Budapesten is lehet Formula-E futam (!!4négy)
-
Enzolord
addikt
Nem lenne rossz! Pörög a topik ezerrel. Pedig egyre jobb a Formula E
-
doeeg
senior tag
Megvolt az első címvédés a Formula-E-ben Vergne duplázott, tegnap volt szerencsém élőben nézni az utolsó versenyt, izgalmasnak nem mondanám, de mindenképp baromi érdekes volt, ahogy az idény azon része is, amit láttam.
-
doeeg
senior tag
Jövő héten indul a szezon! Nem lesznek olyan szignifikáns változások mint tavaly, de azért várós.
-
doeeg
senior tag
up
Végre sikerül élőben követni az aktuális futamot. Hát nem lett kevésbé izgalmas
Nagyon jól tolják a srácok. Tényleg senki nem követi? Én már kiégtem 20 évnyi F1-től de ez visszahozta az élményt amit az adott anno.
-
Enzolord
addikt
Én is néztem, időnként le is töltöm. Lehetne kicsit több előz3s, kevesebb utcai pálya, de tetszik, hogy nem mindig ugyanaz nyeri.
-
mzso
veterán
Másnak olasz, vagy román (tippre) lett az Angol hangsáv az Eurosporton?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- FIFA 22
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest