Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • b-type

  nagyúr

  egyet is értek meg nem is. :D
  A Ferrari-val kapcsolatban absz. igen. a versenyzőfelállással viszont absz. nem.
  2007-ben a McLaren sokkal több pontot szerzett mint 2008-ban, holott ugye Hamilton világbajnok lett Kovalainen mellett. és utána is a Hamilton-Button páros szintén remekül termelt, mert hozták a gyártók bajnokságában a 2. helyet, a leosztott szerepű Ferrari-val szemben. ...amikor Button előrébb végzett mint Hamilton egyedül akkor tudta a őket beelőzni a Ferrari.
  ..és 2007-ben sem azért bukták el az évet mert keresztbeverés volt...sosem tudjuk meg miért érte meg kint hagyni vászonig kopott gumival Hamilton-t..
  ..
  Ezt az egészet egyszerűen szerintem az indukálja, hogy kényelmesebb, és problémamentesebb egy leosztott szerepű versenyzőpárost igazgatni, ami így is van.

  [ Szerkesztve ]

  Boldog új évet!

 • [CS]Blade2

  addikt

  Nem az van, hogy nem tudják kezelni, hanem, hogy kezelhetetlen a helyzet. 19-re a Jani Vettel mellé felhozták az utód Jani Leclerc-et. A helyzet kezelése maximum az lehetett volna, ha Leclerc-et betörik Barrichello-nak, de ez jó nagy ökörség lett volna. Az egyenlő feltétel vagy Vettel betörése sem piskóta az ökörségek listáján. Még akkor működött volna a felállás, ha Leclerc nem válik be, mint Vettel utód, de ezzel megint csak rász..ott volna a Ferrari.

  18-ban kirakták Sainz-t, Bottas 1 éves szerződéssel nyomta.

  Megint a döntésképtelenségen ment el a dolog. Fel kellett volna tenni a kérdést, hogy Vettel 18-as teljesítménye alapján érdemes őt tolni, vagy valami gáz van, és meg kell válni tőle, Leclerc feltehetően tudja-e pótolni. Egy Redbull vezetőség bevállalta volna, hogy 18-ról 19-re behoz egy dupla cserét egy Leclerc-Bottas-ra.
  Innen pedig sztárt csinálhattak volna Leclerc-ből, kinyal....ák volna a ....ét, és van egy Bottas-uk a másik autóban, aki félreáll, ha kell útakadály, és nem megy neki Leclerc-nek.

  A VB 3. hellyel nem tudsz mit kezdeni, én is gondolkodtam, hogy 2.-at írok, de ezt nem tudhatjuk. Egy formában levő Vettel is lehet, hogy csak a 3.-ig jutott volna, és egy elsőszámú Leclerc is, de maximum tuti, hogy a 2. hely. A VB-re az autójuk miatt garantáltan nem volt esélyük az idén.

  Leírom azért a másik verzió logikáját is: A feltett kérdésekre az a válasz, hogy Vettel 18-as teljesítménye kisiklás volt, és úgy gondolják, hogy idén őt tolva egy jobb autóval már végre meglesz, szóval megszavazzák a bizalmat. Marad Kimi, vagy akár jön Bottas/Sainz 19-re, és Vettel se**ét ny...ák, a szekerét tolják. Leclerc addig gyakorol 19-ben a Sauberben/Haasban még 1 évet, de szerződést kap rögtön 20-ra Vettel helyére. Vettel kirúgási pénzét kifizetik, a pénz a Ferrarinál nem tétel.

Hozzászólok Aktív témák