Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Xirtam

  veterán

  Mutass párat légyszíves, ne TOP-GUN-ból lehetőleg. ;) Arról nem beszélve, hogy egy Vadászrepülő pilótának nincs ilyen kemény edzése mint egy F1-esnek. Alonso 1 hétre előre megkapja mikor mit ehet. Azrt U.S Army étrend nem ennyire menő. ;) 2 órán át folyamatosan erőhatásoknak van kitéve. Míg egy vadászrepülőgép pilóta nem folyamatosan lassít meg gyorsít. Maximum ha harchelyzet van. De ősszinten hány légi csata volt az elmúlt 60 évben?

  Lehet velem vitatkozni, nyugodtan. Pont ráérek, de eddig se és ezután se lesznek F1-es pilóták nőből. Mert fel kellene fogni, nem nekik való.

  És milyen magasabb elvárásokról beszélünk? Bírd a nyomást, egy cockpitben (F18 képes egyenlíteni a nyomást) :U Van olyan ismerősöm aki vadászpilóta akart lenni. Erőnlét, ami fejleszthető egy bizonyos szintig, ne legyen lyukas fogad, bírja a szíved. És csókolom ennyi volt az elvárás.

  Azok az egy némely kivételes egyedben meg több a tesztoszteron mint néhány férfitársában. De ránézel Villotára és egy csinos , dekoratív alkatú hölgy. Nem pedig egy férfias nő.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák