-
- Utoljára frissítve: 2019-11-29 17:54:58
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Boxutca
Mark Webber a rádióján keresztül értesítette csapatát, hogy Schumacher nyitott DRS-sel hajtott sárga zászló alatt, így a Red Bull most amellett kardoskodik, hogy pilótáját egy hellyel előrébb hozzák. Schumacher büntetése esetén Mark Webber ugyanis megkaphatná a harmadik helyért járó plusz pontokat....
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
whitezo88
nagyúr
FB-n összes f1 csoport összes ezzel kapcsolódó bejegyzése alatt anyázzák a RB-t. Annyira egyértelmű, hogy a RB verte az FIA-nál az asztalt, ha már Vettel kocsiját elb-szták, hozzák be Webbert. Ha már a csalós megoldás a lemezekkel nem jött össze
Too bad she won't live... but then again, who does?
-
BMW001
nagyúr
Ez de jó kép, le is mentem.
RB -re meg inkább nem is mondok semmit.
[ Szerkesztve ]
Elado lesz a 9900K -m. Ez a mondat vajon hirdetesnek minosul?
-
Vigneau
nagyúr
Megkésve bár, de beírok végre: én is nagy örömmel nézegettem a mai pódium összeállítását. Csupa-csupa "öreg arc" a 2000-es évekből. Ráadásul pont a kedvencem volt középen.
Sajnálatos volt Vettel kiesése, valamint a Maldonado-Hamilton eset.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
IreN!CuS
őstag
Vicces volt az elmúlt ~100 hsz, a sok agytröszt csak előbújt a barlangból
Már majd ne,hogy hiányoztak
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ViiiiktorOC
senior tag
Alonso ma világbajnokhoz méltó agresszivitással előzött a pályán! Le a kalappal. Csak így tovább. Ugy ment mint Hami Canadába! Úthenger!
Hamiltont meg sajnálom, megint az a fránya box. Az első kiállás elvileg 2.9 mp alatt megvolt nekik. Hát ott örültem, de a másiknál már nagyon nem. Maldot meg nem értem. Hami nem véletlen verte a kormányt és utána dobta ki!Sok pont úszott el úgy hogy Vettel is nullázott.
Go LEWIS![ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
ronaldo
őstag
A jelenlegi helyzet szép, ugyanakkor most jön mindjárt két "gyors" pálya, a RB pedig csúnyán lelépte fejlesztésben megint az egész brigádot. Idén eddig ugyanis ilyen "sima 1mp körönként a többieknek" nem volt, ma pedig megtörtént. Úgyhogy ha utólag nem minősítik szabálytalannak a megoldásukat, akkor igazából 2-3 verseny alatt Vettel eldöntheti a vb-t a maga javára.
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Hopp... Ezen a videón látszik, hogy Webber megy MSC mögött, és MSC nyitja a szárnyat a sárga zászlós részen, viszont nem nyomja tövig a gázt, vagy el is veszi. Az adott részen 299 km/h a legnagyobb sebessége, míg Webber nyomta neki, közelebb is került hozzá, nála 308 km/h volt, és tartotta is.
-
McCartman
senior tag
tehát Pastor a sors ökle?
és mégis mi oka lenne rá?@giigz: mintha pont a sárga előtt csukná be. ha ehhez még hozzávesszük az időbeli eltérést a látott kép és a kijelzett adat között stimmelhet a Brawn-féle 30m.
Meg amúgy is , miért hazudna Ross.Ha Hamit nem büntették a figyelmen kívül hagyásáért csak nem merik besározni Schumit.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
csucsbicep
nagyúr
+1.
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Nem olvastam bele a fórumba, mert még nem láttam a futamot, csak az elejét, és az eredményt tudom. De majd megnézem, ha más nem az m2-őn. De a stúdióba, a Véber Gáboros dolog mi volt? Ő most ezek szerint nincs kint a helyszínen, csak a Mezei, vagy tegnap hazaugrott,h a Robit helyettesítse?Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
giigz
veterán
Ha emiatt megbüntetik, én soha többet nem nézek F1-et...
-
joshua7
veterán
Maldonado itt meg Melbourne-ben vagy 20 pontot eldobott már, ezt egy Williams szintű csapat egyszerűen nem engedheti meg magának....
Senna meg sajnos túl gyenge ide, most sajnálom, h Rubinho-t tavaly elküldték, biztos vagyok benne, h a tapasztalata révén sokkal jobb helyen lennének az összetettben. Vagy akárki mással.
Semper Fi
-
giigz
veterán
Gondolom hallottatok már róla, de azért beírom: "Pastor Maldonado 20 másodperces időbüntetést kapott a 2012-es Európai Nagydíjra a Lewis Hamilton elleni manőver miatt."
(#878) 7600 GS: Na azért, bár szerintem ez nem rontja el Schumi örömét, gondolom ő is csak szánakozva röhög szerencsétleneken.
-
Predator2
addikt
"Többi pilóta ha ennyire vészes a helyzet nem is megy bele ilyen manőverbe"
Ez a baj a mostani F1-el, hogy puding az összes. De ha minden csak a Boxban dől el akkor ne siránkozz.
Gyönyörűen csinálta Hamilton a balesetig és Világbajnokhoz méltóan viseli a vereséget.
2 Világbajnok esélyes van szerintem idén: 1 Alonso mert a jó isten is vele van (nem vonom kétségbe a vezetési tudását) 2: Vettel mert szerintem az a kocsi simán behozza a majd a lemaradást.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Oliverda
félisten
Gondolom csak jó versenyzőhöz illően szerette volna megtartani a pozíciója, ami szabályos keretek között sikerült is neki ameddig ki nem lökték.
ViiiiktorOC: Egy 10 helyes szerintem is kijárt volna neki. Mondjuk az akciójával egy biztos 3. helyet is kukázott. Gondolom a Frank papa sem dicsérte meg.
[ Szerkesztve ]
Első TransferWise átutalásod £500-ig ingyen: kérd a kódod privátban!
-
SzalaiG
addikt
-
lenox
addikt
De ez csak az elso, es a kulso ivnel is csak akkor van igy, ha nincs belole semmi. Ha a kivul levo nem megy le a palyarol es utkozes van, akkor aki nem adott helyet, annak bunti van, hacsak nem tudja valami megcsuszassal vagy barmivel indokolni, hogy miert nem adott. A masodiknal viszont belul volt Maldonado, es akkor sem adott helyett Hamilton.
-
Oliverda
félisten
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] iPhone 8 64GB , Áfás számla, 6 hónap garancia, 88%-akku, FULL PACK - fülhallgató
- Autós topik
- Xbox One
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FIFA 20 OFFICIAL
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Xbox 360
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Ezt a gépet nem teszed az asztal alá [gamer PC]
- Fotó Nyomtató Canon SELPHY CP1200+Patron és papír (Újszerű, karcmentes)
- Dell Inspiron 7520 karc és érülés mentes \ i7-QM \ 8GB \ 240 SSd \ dupla videó kártya\ 2 órás akku
- Dell XPS 13,3" 9370 ultrabook, üzletből, Dell garancia, ára alatt i7 8th./16GB RAM/512 SSD/QHD TOUCH
- Lenovo Thinkpad T480S, i5-8350U/16GB RAM/256GB SSD/FULL HD IPS TOUCH üzletből, Lenovo garanciával