Hirdetés
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ubuntu Linux
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Hatmilliárd forintos beruházást hajt végre a Bosch Vecsésen
- Windows 10
- HTML szerkesztés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
A fórum közönségéből ki volt kint az idei futamon?
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
kisza25
félisten
-
-Mike-
addikt
-
-
Malachi
addikt
válasz
cyberkind #62009 üzenetére
Indy 500 után Toronto és Detroit is (mind a kettő) remek futamok voltak, de általában véve is izgalmasabb bármelyik, mint egy-egy F1 futam. idén a magyar volt az, ami felvehette a versenyt velük. persze az Indy könnyen izgalmas, kódolva van a folyamatos előzgetés meg a sárgák egy-egy kis koccanás után, ami mindig megkavarja a sorrendet.
-
szab.tam
nagyúr
2 keréken is próbálkoztam, de nehéz kormányról váltani....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
<stdio.h>
csendes tag
Én 3 éve nézem az indy futamokat, simán veri az F1-et. Mid-Ohio soha nem volt nagy eresztés, a pálya szűk, csak itt nem fogják tilke bácsival átterveztetni hogy egy jellegtelen tepsi legyen ez is. A Hringi futamnál gyengébb volt, de változatos volt és az idei F1 futamok 90%-nál azért így is jobb volt.
-
Calogero
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Calogero #62013 üzenetére
Mindenkinek MP4/4-et. Azzal Button is cikk-cakkban ment a fesztiválon, fékezéskor pedig cikk-cakkos a féknyom is. Birkózni kell vele, hogy a pályán maradjon, pedig az volt akkor a legjobb, gondolom a többiben már tényleg csak arról szólt a dolog, hogy pályán maradni, és körbeérni. Érzékeny a fék, gáz, kormány, váltó, minden. Szinte képtelenség centire pontosan menni vele.
-
-Mike-
addikt
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
szilva01 #62016 üzenetére
Az elsőt én sem értem. Massáé viszont szerintem marha jó, a legtökösebb momentum volt az egész karrierjében. Csak nem vette el, a végén meg össze-vissza csúszkálva is megfogta. Halványan a Piquet-Senna (érdekes, hogy ott is egy Senna volt a szenvedő fél) előzésre emlékeztet a Hungaroringről ez a csúszkálás.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
ricsi8800gt
addikt
Bulizik a Lewis gyerek szépen Rihanna társaságában
[link][ Szerkesztve ]
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007
-
kisza25
félisten
válasz
ricsi8800gt #62023 üzenetére
lassan átnevezhetjük a topikot: Lewis Hamilton fan club-nak, mert másról sem szól
# FIAT TIPO Mirror #
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricsi8800gt #62025 üzenetére
Inkább Majmok bolygója.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Turbolada II #62026 üzenetére
Ugyan kedves Torrente
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricsi8800gt #62027 üzenetére
Ne bulvárosodjunk.
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
-
törölt tag
válasz
Én kedvelem a srácot, de ez szerintem már túlzás még tőle is. Ez a majomszerű szerelés rajta, ha jól látom, kb. alsógatyában flangál a jóember (ha nem az, akkor is úgy néz ki, innentől kezdve nevetséges és gáz), és hát egy élsportolót ilyen helyzetekben lekapni... Hogy lehet ilyen ösztönlény módjára viselkedni nagy nyilvánosság előtt? Elszomorító... Engem kimondottan megbotránkoztat.
De ettől még persze hajrá Hami, csak hát ez most eléggé savanyú, cseppet sem egy klasszikus példakép alkat. (Még jó, hogy Alonso ennél többet ad magára és nem keveredik ilyen önalázó szitukba, legalább még van egy figura, akire tisztán lehet felnézni - Schumin kívül természetesen.)
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
ricsi8800gt #62025 üzenetére
ezt értem, de mi köze ezeknek a képeknek az F1-hez
Az hogy neki van a legnagyobb feltűnési viszketegsége a pilóták között és tesz róla, hogy mindig legyen róla friss félmeztelen fotó, attól még ezek nem kapcsolódnak az F1-hez, 1-1 kép egy szezonban, de hogy benéz ide az ember és mindig egy félmeztelen pasi fotóját kell nézni....
Az F1 szóljon a kocsikról, versenyekről, csapatokról és pilótákról és az F1-et körülvevő csajokról, de a pályán nyújtott teljesítményről és ahhoz kapcsolódó dolgokhoz, de ezektől a szelfiktől már a hányinger kerülget
ricsi8800gt: nem éppen a legprofibb viselkedés, szerinted a többi pilótának nincs pénze és egész nap otthon ülnek? na ugye....[ Szerkesztve ]
# FIAT TIPO Mirror #
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricsi8800gt #62031 üzenetére
A többi pilóta nem ezt műveli. Vettel legalább jó példát mutat civilben is.
kisza25: A ringen is mennyi "selfiebot" volt. Addig azt sem tudtam mi az.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #62031 üzenetére
Ne haragudj, hogy ellentmondok, de egészen biztos, hogy én nem csinálnék ilyesmit, képtelen lennék ennyire elengedni magam és nyilvánosan így mutatkozni illetve viselkedni. Az megint más dolog, hogy biztos élvezném az életet - ennél jóval diszkrétebb körülmények között. (De pl. akkor sem tetetnék magamra egy centi tetoválást sem, ha a világ minden pénze az enyém lenne, és nem vonaglanék a nyílt utcán púcsító, nőre emlékeztető, magukból kivetkőzött, mindenféle tartást nélkülöző lények mögött...Egy ilyen dög engem percig nem hozott lázba soha, inkább méla undort éreztem - és nem a bőrszíne, hanem a viselkedése miatt!) Lehet élvezni az életet úgy is, hogy közben nem megyünk le állati szintre. (De persze ez csak egy saját vélemény, saját értékrendből kiindulva - és nem kötelező azzal egyetérteni természetesen.)
-
kisza25
félisten
válasz
Turbolada II #62033 üzenetére
ja csodálkoztam, hogy beengedték a futamra, mert azért veszélyes lehet, de mindegy
# FIAT TIPO Mirror #
-
ricsi8800gt
addikt
Áááá savanyuak vagytok
.
Lewis a modern kori HUNTennyi
Spa-ban meg rommá veri a mezőnytOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
Turbolada II #62033 üzenetére
Kell ilyen is, meg olyan is. Vettel kicsit sotlan (ami nem baj, inkabb maganak valo - en megertem). Ha csupa ilyen figurabol allna az F1, elveszne a szaguldo cirkusz erzes. Kimi, Villeneuve, Montoya, Hamilton - ilyen arcok adjak a fuszert a dologhoz.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
attisx
addikt
válasz
ricsi8800gt #62037 üzenetére
Feltéve, hogy a rajtnál nem mennek el mellette tizen...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
ricsi8800gt #62037 üzenetére
Ezt nem lehet az F1-ben semmivel összevetni. Hunt nem ezt képviselte. Montoya, Kimi megint más.
Ezt az alsó gatyás ürgét én inkább az úrállomásos meg a zebra csíkos csávóhoz hasonlítanám. -
Tomcat
őstag
válasz
kisza25 #62032 üzenetére
Egyetértek, én sem szeretem itt (sem) az ilyen képeket nézni és az ilyen tartalmú hozzászólásokat olvasni. Szerintem is meglehetősen "homofób" hozzáállás egy férfitól ha egy másik férfi félmeztelen képeit imádja majd napi szinten pakloja tele azokkal a fórumot kimutatván némiképp beteges rajongását. Évente 1-2 kép még redben lenne ha egy-egy pilóta fizikai felkészültségét, vagy edzettségét próbálná szemléltetni egy-egy bordás hasról vagy kidolgozott nyak és hátizmokról készített képpel. De ez ami itt (is) tapasztalható az már nekem is sok. Persze lehet hogy az illető(k) nőneműek így az ilyen jellegű rajongásuk némiképp megérthető és valahogy talán még meg is magyarázható.
Tomcat
-
JColee
őstag
válasz
Már vártam, hogy mikor kerül ki.
-
JJános
addikt
[link] Megy a buli ezerrel. Hami, és Rihanna.
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.
Hozzászólok Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE ÉS SILVER AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 12,9” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ 1ÉVGAR
- Nokia 2720 Flip 4G
- Dell XPS 15 7590 - i7-9750H/16GB/512GB/NVIDIA GTX 1650 (3 ÉV GARANCIA)
- Dell Latitude 7280 i5-7300U/16GB DDR4/256GB SSD/FHD IPS/HUN Vil.Bill./Új Állapot
Állásajánlatok
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest