- Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
- A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
- Nem használ többé webes követőeszközöket a Google
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
A balesetet testközelből végignéző Sutil és az információhoz jutó Rosberg is beszélt Bianchiról, mindketten annyit mondtak, nagyon súlyos a helyzet, de részleteket egyikük sem árult el.
Formula.hu
Mercedes driver Nico Rosberg, who finished second to team-mate Lewis Hamilton, said: "My thoughts are with my colleague. They have given us some information and it seems very, very serious."
Hamilton said he had head Bianchi was "severely injured".
BBC
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz
Qorthral #47981 üzenetére
Hagyjal mar az ilyen baromsagokkal. A baleset nagyon nagy valoszinuseggel Bianchi hibaja. Termeszetesen lehet muszaki hiba, de nem ez a valoszinu.
Van x tizezer fizeto nezo meg sok millio tévénezo. Ok latni akarnak valamit. A versenyautoba nem kotelezo beulni. Nem lehet minden kicsuszas utan biztonsagi autot kuldeni. A korulmenyek nem voltak nagyon rosszak, Bianchi valoszinuleg hibazott, es pechje volt, benne van a pakliban.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
_Csaba_
senior tag
Akárhogy is volt, a tv-nek közvetítenie kellett volna távolról. Fociban is közvetítik. Remélem legközelebb az előzéseket nem fogják mutatnkimert veszélyesek.. Vicc...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
pepe091 #47992 üzenetére
Sztem az más volt.
A helikopter egy teljesen más tészta, legyen egy példa:
A legközelebbi kórház izhozé városban van 30km-re. A futam megy esős körülmények között, de biztonságosan. Majd jön egy piros, mert 30km-re izéhozé kórháza felett óriási köd van.
A helikopter ugyan itt fel tud szállni, de ennyi..a célhoz már nem ér el...tehát akkor most a helikoptert figyeled, vagy a futamot?Amikor leintették az valószínűleg azért volt mert a futam leinthető volt mert sz@r volt a körülmény...és mint ezzel velejáró, a helikopter nem tud felszállni.
De futamot azért megszakítani, mert a legközelebbi kórház nem tud fogadni, az már túlzás.
..
Mert ugye nem az a lényeg hogy a helikopter fel tudjon szállni, hanem hogy az esetleges sérült el is jusson a kórházba..[ Szerkesztve ]
-
pepe091
MODERÁTOR
válasz
_Csaba_ #48003 üzenetére
Szégyelld magad. Elképesztő milyen emberek vannak itt a fórumon, komolyan megdöbbentő.
(#48005) b-type
Nem más volt. Direkt visszakerestem, 2013-as amerikai nagydíj 2. szabadedzését szakították meg pirossal, mert gáz volt a helikopterrel. (Az időjárással akkor semmi gond nem volt.) Itt a fórumon is egyből volt aki nevetségesnek tartotta.
[ Szerkesztve ]
-
-
mikrosuttii
aktív tag
Állítólag több helyszínen tartózkodó néző is sírni látta Jenson Buttont.
[ Szerkesztve ]
-
Jim74
nagyúr
Van egy olyan gyanúm, hogy szabálymódosítás fog következni, és minden mentéssel járó balesetnél SC lesz ezek után...
-
válasz
matyialiga #48012 üzenetére
Az érthető ha nem akarnak találgatni , de el lehetne mondani hogy hogyan történt a baleset legalább. Most annyit tudunk h ütköztek. Valószínűleg a kocsi eleje és/vagy oldala. Ennyi. Én a fődink szurkolója vagyok, de most lenyomtam már az idegtől vagy fél liter kávét meg fél doboz cigit...
[ Szerkesztve ]
Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.
-
mikrosuttii
aktív tag
Néhány gondolat
Fernando Alonso: "Forza Jules, Vamos Amigo!"
Caterham F1 Team: "Minden gondolatunk Jules és a Marussia körül forog. Reméljük, hogy minden rendben lesz."
Felipe Nasr: "A gondolataim Jules Bianchival vannak a balesete után."
Gary Hartstein, az F1 korábbi főorvosa: "Magáról a balesetről, az okairól, a következményeiről semmit nem tudok."
Arthur Pic, GP2-es versenyző: "A gondolataim és az imáim Jules Bianchival vannak."
Marcus Ericsson: "Jó kis futam volt! Nagyszerű tempó és jó munka a fiúktól. De jelenleg a gondolataim Bianchival vannak."
Pirelli Motorsport: "Mint mindenki másnak, nekünk sincs új hírünk, de reméljük a legjobbakat, hogy minden rendben lesz barátunkkal, Jules Bianchival."
Simon Trummer, GP2-es versenyző: "A legjobbakat Bianchinak, Harcolj!"
Adrian Sutil: "Bianchi helyzete kritikus. Remélem, jó kezekben van. Ott álltam, amikor a baleset történt. A részletekről nem akarok beszélni."
Giedo van der Garde: "A gondolataim Bianchival vannak."
A brit Autosport arról ír, Marco Mattiacci és Felipe Massa is a Bianchit ápoló kórházba mentek!Állítólag Alonso is velük tartott.
Massa nagyon mérges a versenyigazgatóságra:
"Nagyon aggódok Julesért. Véleményem szerint túl korán kezdtük el a futamot, és túl későn fejeztük be azt. 5 körrel a biztonsági előtt már kiabáltam a rádión keresztül, hogy túl sok a víz a pályán. Veszélyes volt!"
[ Szerkesztve ]
-
PumPi
őstag
válasz
mikrosuttii #48017 üzenetére
Sutil is szerintem elgondolkodik ma este az élet értelméről mielőtt leissza magát...
-
Thrawn
félisten
Kép deleted...
Bár lenne már /ignore funkció a fórumon...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł
-
pepe091
MODERÁTOR
válasz
_Csaba_ #48018 üzenetére
Látom nem érzed a helyzet súlyosságát, és elképesztőnek tartom, hogy egy lapon emlegeted az előzéseket és ezt a balesetet.
(#48021) Thrawn
Ezt akár törölheted is. A vak is látja, hogy nem most készült... (Száraz pálya, slick gumik, a hátsó felfüggesztés is egyben van...)
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz
_Csaba_ #48018 üzenetére
Azért mert ez sport és nem a TheCrashchanel a jutubon. Addig meg nem közvetítik amíg hitelt érdemlően nem tudják kommunikálni. Meg nem tudom a kegyeleti okokról hallotál-e már?
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
-
pepe091
MODERÁTOR
-
viharhozo
addikt
Az meg egy szoget verne az F1 koporsojaba, raadasul massziv manipulaciokat tenne lehetove szoros vébéallas eseten.
Lehetne pl. dupla sargazni, es dupla sarga eseten merni a szektoridot. Ha nem csokken eleget, bunti. El lehetne torolni azt a vilagraszolo baromsagot, h eso eseten nem lehet allitani az auton az edzeshez kepest. Ha mar a startnal esik, miert tilos ez?
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
mikrosuttii
aktív tag
Adrian Sutil a német Auto Motor und Sport riporterének, Tobias Grünernek elmondta: a rossz látási viszonyok és a nagy mennyiségű víz miatt sokkal korábban le kellett volna inteni a futamot.
A fene vinné el az okoskodókat!!!
-
Vyndree
őstag
Képek a szemközti lelátóról: [link]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
mikrosuttii #48032 üzenetére
Ő is csak azért mondja, mert Bianchi balesetezett. Állítom, ha nem lett volna a baleset 1 ember nem mondta volna hogy le kellett volna inteni a futamot.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
DjDanee87
addikt
válasz
mikrosuttii #48032 üzenetére
Massa is úgy gondolta, hogy hamarabb le kellett volna állítani a versenyt: [link]
(#48034) gyurkikrisz: Ő azt állítja rádión már 5 körrel előtte jelezte hogy le kéne állítani a víz miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
"A Suzukában a stewardok munkáját segítő Mika Salo elárulta, amit eddig is sejteni lehetett: a francia versenyző feje nagyon erős ütést kapott, amikor autója becsúszott a daru alá."-formula.hu
[ Szerkesztve ]
-
mikrosuttii
aktív tag
Az első hírek Jules Bianchi sérüléséről. A Suzukában a stewardok munkáját segítő Mika Salo elárulta, amit eddig is sejteni lehetett: a francia versenyző feje nagyon erős ütést kapott, amikor autója becsúszott a daru alá.
Hivatalos információkkal továbbra sem tudunk szolgálni.
Formula.hu
-
vlevi
nagyúr
válasz
viharhozo #48031 üzenetére
"Lehetne pl. dupla sargazni, es dupla sarga eseten merni a szektoridot. "
Lemansban idén bevezették a slow zone-t. Ilyen esetekben nem megy ki a pályára a SC, de az adott zónában kötelező lelassítani a versenyzőnek, Lemansban azthiszem 60km/h volt. Használták is, műszaki mentések idején pl, de a pálya többi részén szabad a verseny. Ilyet itt is lehetne, és egyébként sok-sok évvel ezelőtt kósza ötletként az F1-ben is felmerült valami ilyesmi. -
néhányan igen szánalmas jellemről tettek ma tanúbizonyságot - csak azért mert ők látni akarják mi történt
..szerintem jónak tűnik
-
-
viharhozo
addikt
-
válasz
shteer #48039 üzenetére
Az egy dolog, de a másik gusztustalan dolog, hogy Jules Bianchi crash-re rákeresve YT-n, sokan raktak fel Codemasters-es F1-ből videókat.. Gondolom a minél több kattintás érdekében. Na ez a nagyon nagy gusztustalanság. De szerencsére törölgetik őket szépen.
iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray
-
mikrosuttii
aktív tag
Pierre Gasly, WSR-pilóta: "A gondolataim Jules-lel vannak! Remélem, semmi komoly! Gyerünk, haver!"
Sergio Pérez: "Egy nap, amikor a végeredmény az utolsó dolog, ami érdekel. Imádkozzunk a barátunkért, Jules-ért!"
Antonio Lobato, a spanyol Antena 3 kommentátora: "Szavak nélkül... Aggódok, és várom a csodát. Minden erőm Bianchival!"
[ Szerkesztve ]
-
Jim74
nagyúr
Kívánom, hogy ne legyen igazam, de a képek és a nyilatkozatok sajnos azt sejtetik, hogy nagyon nagy baj van
-
mikrosuttii
aktív tag
-
AMD Power
titán
-
mikrosuttii
aktív tag
Niki Lauda ezt mondta a BBC-nek:
"Nem az eső volt az fő probléma. Behozták a biztonsági autót - nem egyszer-, és a végén többé-kevésbé biztonságos volt a futam. Baleset nélkül elmehetett volna a végéig. Szerintem a sötétedés sem jelentett gondot. A motorversenyzés veszélyes. Hozzászokunk ahhoz, ha semmi sem történik, majd hirtelen mindenki meglepődik. Mindig tisztában kell lennünk azzal, hogy a versenyzés nagyon veszélyes, és ez a baleset számos tényezőből állt össze. Egy autó kicsúszik, bejön a daru, majd a másik autó is kicsúszik. Ez nagyon balszerencsés."
-
D@ni88
addikt
válasz
mikrosuttii #48046 üzenetére
Hát nem nagyon siet a mentő...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter új bontatlan termék!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Cooler Master MasterLiquid ML240L (nem RGB verzió)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Komoly Covid Kocsma
- Óra topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Latitude 7370 - 6.gen i5 - 8GB - 256GB - 3200x1800 Touch
- Dell Latitude E7250 - i5 - 8GB - 256GB - FHD Touch
- Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8GB Special edition RGB Led
- POFÁTLANUL JÓ ÁRON! Kijelzőhibás Lenovo X390 YOGA i5-8265U 8GB 256GB Gar. 30 hónap
- DELL XPS 9500 15" FHD+ i7-10750H 16GB 512GB Gar.: 2023.11.20.
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest