- Microsoft Excel topic
- Mozilla Thunderbird
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Mozilla Firefox
- [Re:] Rejtélyes közleményt adott ki a médiahatóság
- Bittorrent topik
- Aliexpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- [Re:] Újabb 1 milliárd dollárért vásárolt bitcoint a MicroStrategy
- DIGI internet
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
-
mikrosuttii
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj az elsőt de nyakon vágnám...
-
mikrosuttii
aktív tag
Nem hivatalos jelentések szerint az elmúlt napokban Schumacher agyában jelentős csökkenést mutatott a vérömleny és már csak a bal oldalt nyomja. Ha ez igaz, akkor ez egy komoly előrelépés lehet Michael állapotát illetően. A sérülés miatt azonban előfordulhat, hogy a világbajnok elveszíti a hangját, és bizonyos végtagjai nem fognak megfelelően működni. A rehabilitáció részeként azonban ezek a rendellenességek fejleszthetőek és adott esetben a betegek a hangjukat is visszanyerhetik, valamint újra képesek lesznek használni a végtagjaikat is. Hivatalos tájékozatatást talán holnapig kapunk.
-
válasz
mikrosuttii #32002 üzenetére
na de nem írják mekkora darabokra - mert ugye 2db is db. ez is csak szenzációhajhász cím
..szerintem jónak tűnik
-
cyberkind
nagyúr
Végreeeee
Nem lényeg hogy lájv.[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
Montezemolo:
"Idén az összes átigazolást, kivéve Räikkönen és a Ferrari esetét a pénz határozta meg, azaz a legtöbb esetben az döntött, hogy a pilóta mekkora összeget tud vinni az adott alakulathoz. Ez igaz a Sauberre, a Lotusra, a Force Indiára, a Williamsre, és egy kicsit sem egészséges!"
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
cyberkind
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32009 üzenetére
Ezzel jár egy válság, meg a költségcsökkentett motorok.
Force India-nál meg változatlanul bombapáros van, hiába Perec nagy szponzora tud ő vezetni."Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
Alexios
addikt
válasz
williams? nem úgy volt, hogy massa nem vitt pénzt?
-
echterion
veterán
-
cyberkind
nagyúr
válasz
echterion #32012 üzenetére
Pont ezért írtam, költségcsökkentés ide vagy oda, a Ferka 3 év alatt 300 millát költött el a fejlesztésekre ha jól olvastam.
Meg persze ezért nincs teszt.[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
echterion
veterán
válasz
cyberkind #32013 üzenetére
Ja, azért is csodálkozom, hogy még nem volt egy tökös újságíró sem, aki az illetékesek arcába tolta volna a kérdést, hogy van itt a költségcsökkentés, kérem szépen.
***** Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej. *****
-
válasz
szenilis már szegény, úgy tűnik. Hülkenberg pl. vszleg talicskával viszi a pénzt Indiába...
azt meg már ne is firtassuk, hogy a Ferrarinak mennyit fog érni Raikkonen brand-értéke, amit ugye a Lotus kapart ki nekik."Your motto was in god we trust all others pay by cash"
-
cyberkind
nagyúr
válasz
D@ni88 #32018 üzenetére
Szerintem arra gondol hogy a Lotus teljesen Kimi alá rendelte magát, és ezért bontakozhatott ki ahogy akart, és ezért teljesített ilyen jól, ami által bebocsátást nyert ismét a Ferrarihoz.
(#32017) gbors
Pérezre gondolt.[ Szerkesztve ]
-
mikrosuttii
aktív tag
Ez azért már sokkal szebb,mint a hangyász orrú gépek.
-
cyberkind
nagyúr
válasz
mikrosuttii #32020 üzenetére
Teljesen mindegy hogy néz ki, ha azoknak lesz valami előnye lehetnek ezek is szabályosak tök mindegy.
Úgy se ússzuk meg, akárhogy kínlódunk is.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
És ez mi akar lenni?
Csak mert kb. semmilyen paraméterében nem felel meg a szabályoknak.+ minek lenne ekkora, ennyire böszmén szétterülő oldaldoboz?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Motion_Blur #32022 üzenetére
Ez egy valahogy kinéző Formula-1-es autó,függetlenül attól,hogy nem szabályos.
-
Qorthral
őstag
válasz
pepe091 #32024 üzenetére
Mit értenek azon, hogy a Hungaroring a legnagyobb átlagsebességű pálya? Mert ez ebben a formában nagyon nem igaz, sőt, talán Monaco után a második leglassabb. De valamit biztosan félreértek.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html
-
JColee
őstag
válasz
mikrosuttii #32023 üzenetére
Mitől is lenne Forma-1-es autó?
Lassan kezd unalmassá válni, hogy naponta 3 ilyen képet beraktok.Qorthral
Hát rohadtul nem 257km/h az átlag a ringen.
Ha monzára írták volna ezt, még el is tudnám hinni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
mikrosuttii #32027 üzenetére
régen is lent volt az orruk, mégse rítt itt senki miatta
..szerintem jónak tűnik
-
pepe091
MODERÁTOR
válasz
Qorthral #32025 üzenetére
Én sem értem, hogy honnan szedték ezt.. De legalább nálunk volt a legmelegebb a pálya.
(#32027) mikrosuttii
Ezen a videón most mit kell nézni? Számomra kezd már kicsit undorító lenni ez a viselkedés. Szegény családnak van elég gondja jelenleg, de lassan már a WC-re is követik őket, és hírt csinálnak belőle..
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz
mikrosuttii #32027 üzenetére
Attól, hogy "szép", nem lesz Forma-1-es.
-
Pá
addikt
válasz
pepe091 #32024 üzenetére
Ezt én sem értem, nem is beszélve az indexes cikkről.
"Az, hogy 257 km/h-s átlagtempójával a magyar pálya lett a leggyorsabb az idényben, nem annyira meglepő, mint a másik adat, miszerint nálunk volt az évad legforróbb versenye - ugyanis 54 fokos hőmérsékletet is mértek az aszfalton. "
wtf, én eléggé meglepődtem
ez most vagy valami running joke, amit nem értek, vagy mindenki meghülyült.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
vlevi
nagyúr
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
shteer #32028 üzenetére
Hee
Nem az szúrja a szememet,hogy lent van az orra.Hanem ami lóg rajta,az zavar.Nah meg a hátul lévő rakéta kipufogó.Csodás!
JColee: Bárcsak szépségre menne.Akkor nem kapnánk ilyen csúnya képeket az arcunkba.
#32023: Ez egy valahogy kinéző Formula-1-es autó,függetlenül attól,hogy nem szabályos.
-
JColee
őstag
válasz
mikrosuttii #32036 üzenetére
Na jó utoljára írom le, ez nem Forma-1-es. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
mikrosuttii #32036 üzenetére
az a probléma, hogy ez sosem volt formula 1-es auto
..szerintem jónak tűnik
-
vlevi
nagyúr
válasz
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
JColee #32037 üzenetére
Na jó,utoljára írom le:
Függetlenül attól,hogy szabályos vagy nem szabályos,még jól néz ki!Tudom hogy nem Formula-1-es autó.Hasonlítani még hasonlít rá.A szabályoknak nem felel meg.Még ezek a fütyi orrú autók sem biztos hogy F1-es autók.Vagy is örülnék neki,ha nem azok lennének.
vlevi: Hát még ez is szebb.Talán még a mostaniaknál is.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
nagyúr
-
mikrosuttii
aktív tag
OFF,de:
Idén a WTCC mezőnye a nyúlkergető, rövidített Suzuka East helyett már a teljes nagy pályán, a Grand Prix körön fog kergetőzni, ahol a Forma 1 mezőnye is megy.
-
!Overdose!
őstag
válasz
mikrosuttii #32043 üzenetére
Ez már nagyon nem új infó és egyébként is van WTCC topik is.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
echterion
veterán
Igen, csak hogy az új motor kifejlesztése nulláról kicsit többe kerül, mint az a pár kiló vas, amit az anyagspórolással megtakarítanak. Meg az autók nulláról való fejlesztése, gyakorlatilag egy feneketlen kútba öntik ilyenkor a pénzt a cégek. Mire ez visszajönne (ha esetleg valaha is visszajönne, amit kétlek, mert itt nem ez a célja egyik csapatnak sem), addigra megint borítanak a szabályokon annyit, hogy lehessen elölről kezdeni az egész mutatványt.
És ugye akkor még az ERS-ről nem is beszéltünk...***** Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej. *****
-
Matthewus
őstag
válasz
Ez a Dallara SF14, az új Super Formula (a volt Formula Nippon) autó.
-
Peat;)
veterán
válasz
echterion #32047 üzenetére
A változás nélküli forma1 meg totális öngól, most hogy milyen irányú változásokat csinálnak az már egy másik kérdés. Anno mindenki üldözte Mosleyt itt a topikban is, azóta hogy Todt van a helyén azt csinálnak az f1-el amit akarnak, Todt csak egy bábú. Másrészt még a mostani változásokat is illene megvárni hogyan működnek a pályán, mind a turbó mind a elektronikus nyavalyák már a (alsó)középkategóriás utcai autókban (lsd pöttöm tsi motorok böhöm nagy és nehéz kasznikban) is benne vannak, szerintem ezért mentek el ebbe az irányba.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Laza koronavírus topik
- Fujifilm X
- [Re:] Huawei Mediapad T5 (erősebbik verzió 3/32) patika állapot csere is èrdekel
- Nők, nőügyek (18+)
- VoLTE/VoWiFi
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- [Re:] Nokia N73 - N-ekünk jó
- [Re:] Teclast P20HD tablet
- [Re:] Március végén jöhetnek a Huawei P50-ek
- Motorolaj és szűrő topik
- További aktív témák...
- LG OLED55E8 Talp nélkül eladó 1 év garancia
- Xiaomi MI9t Pro 6/128 GB
- RealPower ECO Silent 80+ Bronz 420w
- Remek áron eladó 8.Generációs Asus vivobook S14/i7/8Gb/256Ssd/Nvidia Geforce MX150/Fhd/Ips/Garancia/
- Eladó Microsoft Xbox One X 1TB játékkonzol, dobozos, gyári tartozékokkal, hibátlan működéssel!
Állásajánlatok
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest