Hirdetés
- [Re:] Kriptovalutával való csalás miatt indítottak eljárást John McAfee ellen
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- foobar2000
- [Re:] Betiltotta a kriptopénzek bányászatát Belső-Mongólia
- Crypto Trade
- DIGI kábel TV - digitális adás
- ASUS routerek
- Kriptovaluták és az adózás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
törölt tag
válasz
pocokxx #23011 üzenetére
A saját véleményemmel összecseng, szal szerintem igen....de nem hinném hogy a hangsúly a tradicionális csapaton van, csak egy más csapaton...persze gyors autót kívánok neki is (mint minden versenyzőnek).
De egyébként sztem a saját csapatára kell koncentrálnia, persze ettől még vígan nyilatkozhat arról amiről kérdezik, de Whitmarsh-ról egyre inkább az ugrik be, hogy hogyan indítsuk a legsz@rabb helyzetből az évet, valami mély gödröt muszáj keresni év elején, hogy aztán látványosan fejlődjünk....
idén kicsit mély lett ez a gödör.... -
M3oH
őstag
Sauber elegge benne van a trutyiban
Remelem sikerul nekik vmi komoly szponzort felhajtani. Sajnalnam, ha HRT sorsara jutnanak, annal sokat tobbet erdemel ez a csapat.
-
baluka26
veterán
-
AmunRa
aktív tag
-
baluka26
veterán
válasz
IreN!CuS #23017 üzenetére
Ő most focizik, legalábbis úgy tudom, hogy egy meccsen Manchester Unitedben fog focizni. Az durva lenne, ha nyitna a formaversenyek felé.
Mondjuk Del Piero után szabadon.
De tényleg vicces lesz, hogy futnak a csereautóba, a másikat meg rádugják konnektorra
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kukinyo
addikt
Alonso 8 pontot ad a Ferrarinak
Nagyon a szájába adták ezt a nyilatkozatot. -
baluka26
veterán
válasz
kukinyo #23019 üzenetére
Ha egy tizes skálán a jelenlegi legjobb autó 10, a legrosszabb autó 1, akkor szerintem reális a Ferrari 8 pontja. Másképpen értelmeze a legjobb autó 80%-ra képes a Ferrari, ami nem egy elrugaszkodott vélemény. Főleg, hogy komoly boxhiba nem volt.
Szerintem.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Motion_Blur
félisten
Rendesen sz*patják Kiss Norbiékat az ETRC-ben...
Oxxo Racing Team
4 órájaMegvan a válasz: most sem értjük!
A kormány maximális eltekerése esetén a kerék éppen eléri az alváz egy részét, s az FIA szerint ez veszélyes. Mondtuk nekik, a Világon nincs olyan pálya, ahol menet közben, bármilyen kanyarban akár csak megközelítheti a kerék ezt a pozíciót, csak a sátorból ki-be parkoláskor. Válasz: tudjuk. Akkor is.
A pálya biztonságért felelős legnagyobb vezetője is azt mondta, ez azért túlzás. Mindenki más is ezt mondta. Csak az FIA nem. És ők döntenek...Nincs más hátra, Norbi az utolsó helyről fogja felküzdeni magát, CSAKAZÉRTIS!!! Papíron ők, versenyen MI vagyunk a legjobbak!!!
Hajrá OXXO, hajrá MAGYARORSZÁG!!!!
forrás: OXXO FB
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
veze
őstag
hmm hmm hmmm....
Ugy látszik engem másoknak le lehet "te barom-ozni és "sültmarhazni" (lásd itt) pusztán, mert más a véleményem, és azt leirtam ugy hogy senkit személyesen ne érinttessen. De ha a személyem minősitő hozzászólásra azt válaszolom hogy te is alonsotol örököltél ilyen nagy az arcod.. akkor azt már be kell jelenteni és töröltetni kell.. nehéz elviselni a kritikat vagy azt hogy másoknak más a véleménye[ Szerkesztve ]
!!! ....édesnemes és csípős őrölt szegedi paprika termelőtől ..
-
Psychonaut
addikt
válasz
Motion_Blur #23021 üzenetére
Ez mondjuk egyrészt vicc, rámutat arra, mennyire rugalmatlanul alkalmazzák ott (is) a szabályokat, és mennyire nincs semmi mérlegelés, másrészt ha van erre szabály, akkor annak meg kell felelni, ha hülyeség, akkor is.
-
baluka26
veterán
válasz
Psychonaut #23023 üzenetére
Igazad van
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
„Most Sebastian ellen harcolok” – nyilatkozta Alonso a német Auto Bildnek. „A 2012-es szezon második felében azért mondtam, hogy már nem Sebastiannal, vagy Mark Webberrel harcolok, hanem egy repülőgéppel, mert olyan erős volt a Red Bull. Ezt talán egyesek félreértették, pedig egyszerűen csak azt akartam mondani, hogy nehéz egy olyan autó ellen harcolni, amely potenciálisan az első és a második minden futamon. Idén azonban már nem ez a helyzet. Sebastian van az élen, mert ő végzi a legjobb munkát.”
'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #23028 üzenetére
Most olvastam egy Alo-riportot valahol, és ott említette, hogy neki munka az F1, vannak ennél fontosabb dolgok az életében.
Amikor megbeszéltük, hogy Vetli idén jó, azt is megbeszéltük, hogy Lonzi nem harap annyira. Mindkettőt jól gondolta a topik.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #23028 üzenetére
Könnyű 1 évvel a történtek után magyarázatokat találni.
Attól függetlenül ez egy korrekt helyesbítés, korrigálás volt. -
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy a gpticketshopos 19 990ft-os ülőjegy az hova szól pontosan? Mert az mind szép és jó hogy le van írva hogy ingyen lehet utazni meg stb stb, de pont azt nem írják le hogy hova szól az az ülőjegy.
iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
jozsi252 #23031 üzenetére
A Silver és Gold tribünökön üresen maradt helyekre osztják be az embereket.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
szab.tam
nagyúr
válasz
jozsi252 #23031 üzenetére
nem vágom a lelátókiosztást, de a reklámban világosan elmondják, hogy a célegyenes elejére.
tehát nem a végére, ami (szerintem) a legjobb hely, hanem a célegyenes előtti kanyar tájékára. gondolom...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
AmunRa
aktív tag
-
-
Xirtam
veterán
válasz
7600 GS #23045 üzenetére
Hát ez nem ezen múlik. Leírtam már 2000x, hogy nem érdekel se Alonso se Massa engem a csapat érdekel. Bírom Hamiltont, Button, és mindenki mást!
esteban gutierrez-t nem bírom olyan mint egy (meleg) kisfiú. És nem látom létjogosultságát a Saubernél. Kobayashi 100X jobban megérdemelte volna.
És az egyéni VB sem érdekel. Csak a WCC!
És mielőtt Flame tenger keletkezne. A Ferrari logót nem engedték. És azért nem Massa az arcképem, mert róla nem volt olyan kép ahol látszik, hogy Ferrari-s.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte alaplap topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Peugeot, Citroën (PSA) topik
- BestBuy topik
- [Re:] MSI B350m Mortar AM4
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
- [Re:] Eladó - ASUS GEFORCE® GTX 960 Mini small form - GTX960-MOC-2GD5
- [Re:] Minimális kávával és zéró Androiddal érkezik a Huawei P50?
- [Re:] Intel-AMD huto lefogato keret/atalakito pasztaval!
- További aktív témák...
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett
- Dell gyári 19,5v 180w és 130w adapter - töltő használt Több darab van
Állásajánlatok
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest