Hirdetés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Linux kezdőknek
- Arch Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aliexpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Flip (IPTV, Otthoni Internet, Vezetékes telefon)
- Milyen routert?
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
giigz
veterán
"Schumitól szép dolog ez, de szerintem minden sportoló megcsinálja ezt, csak nem veri nagy dobra."
Rosszul gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
Arányaiban volna érdemes nézni.
Az az egy millió a Ferraris fizujának 1/35-e. A teljes vagyonának meg pár ezreléke, ha igaz a 750m eurós vagyon.Persze ettől függetlenül szép gesztus, csak nem kell feltétlenül ennyire túlértékelni.
Szerintem többen adományoznak ennyit, mint hinnéd, csak egy magánember nem biztos, hogy szeretne emiatt címlapra kerülni.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
JColee
őstag
-
kukinyo
addikt
Itt a gesztust kell értékelni, mellesleg az összeg sem elhanyagolható.
A cunaminál is Ö egyedül nagyobb összeget ajánlott fel mint egész Franciaország.Jó az így, szép nap ez a mai.
[ Módosította: stevve ]
-
törölt tag
válasz
kukinyo #20997 üzenetére
nagyon szép dolog.
én a fizum arányában sem adakoztam semmit. ..nem mintha büszke lennék rá, csak hogy ne is rejtegessem, ha véleményem fogalmazom.
Szal szerintem szép dolog hogy le tud mondani, sok gazdag ember csak gyűjti és gyűjti. Mondjuk MS sokszor ad, példamutató valóban. -
baluka26
veterán
válasz
#70869248 #21010 üzenetére
Én annak ellenére, hogy csak ösztödíjam van jövedelemként rendszeresen adományozok.
Ez is hozzátartozik a véleményemhez nekem is, ezért gondolom ezt alapnak.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Stafni
aktív tag
válasz
baluka26 #21011 üzenetére
Én rendszeresen adományozok a Magyar Államnak, a jövedelmem kb. 70%-át.
2 gyerek mellett nem jut másra. A befizetett összegből kampányra is futja, és nagyobb hősök lesznek, mintha gátat építettek volna abból a pénzből mint amibe a gát került.
Olyan apró dolgok már nemi is zavarnak, hogy az OTP-aki nem adja oda a szocpolt, mert nem veszel fel hitelt, baszik tökön rúgni!Segíthetnek nyugodtan a milliárdos sportolók, az ő jövedelmük nagyon nincs arányban a munkájuk érékévek.
Szóval nem árt részükről egy kis szolidaritás. Ráadásul adókedvezményt is kapnak.
-
leslieke
Jómunkásember
90 évesen elhunyt a Ferrari első futamgyőztese
Pont az a helyszín, Silverstone jön, ahol nyert.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
kukinyo
addikt
-
baluka26
veterán
válasz
kukinyo #21017 üzenetére
Bravó!
Ma láttam valami összefoglalót, keresztben állt a kamion egyenesben, Benedek előzést próbált, és épphogy el tudta kerülni, az ütközést. Zseniális mozdulat volt, ha nem húzza el nagyon komoly baleset van.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Motion_Blur
félisten
válasz
baluka26 #21018 üzenetére
Az az előző futam volt, dupla sárga, a srácnak eszébe se jutott elvenni a gázt. Még érintette is a keresztbe állt kamion hátsó sárhányóját
Elég magabiztos a gyerek a nyilatkozatai alapján, nem tojta össze magát a mezőnytől így 16 évesen
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #21019 üzenetére
Gondoltam, hogy nem ott nyert, mert ott tizedik volt
-
-Mike-
addikt
-
Stafni
aktív tag
Nem csak kamiont vezet, elég sok video van fent róla youtube-on.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #21019 üzenetére
Kiss Norbi mellett elég magabiztosságot szedhet fel.
-
Motion_Blur
félisten
A Hungaroringet újraaszfaltozták az idei versenyre?
Mert volt ilyen ígért, de gondolom nem lett belőle semmi.Csak azért kérdezem, mert a Pirelli a közepes és a kemény keveréket hozza ide, ami kb. garantált 1 kiállást jelent majd.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Stafni
aktív tag
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #21026 üzenetére
Dehogy.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #21026 üzenetére
Garantált unalom esélye így nagyon megnő.
-
giigz
veterán
Valószínűleg idén állás helyett az ülést választom, és futam helyett a 2 pénteki szabadedzést
Azt meg lehet nézni valahol, hogy az adott helyekre még mennyi hely van szabadon?
-
proof88
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Misi 007
Közösségépítő
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #21034 üzenetére
Nagyon csűrik-csavarják.
A végén úgy is olyan döntés születik ami nem vethet rossz fényt a sportágra, bármi történt is.
Két dolgot tudok elképzelni: totálisan ráverik a Mercire (ezzel akár tönkre téve a csapatot), vagy egyszerűen kiderül hogy hivatalos engedéllyel teszteltek, csak nem futottak össze a papírok. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
D@ni88 #21037 üzenetére
A Monaco-i fiaskót is inkább szabálytalan módon ráverték a Mercire... Szegény Lajos jobban teszi ,ha új állás után néz a szöszivel együtt.
Vajon ki kapja meg Massa székét?
pepe091: Annyira azért nem voltak rosszak még így gumiproblémával együtt se.
Hamilton: 5-3-3-5-12-4-3
Rosberg: R-4-R-9-6-1-5Érezhetően erősebbek, mint eddig bármikor.
[ Szerkesztve ]
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ
-
pepe091
MODERÁTOR
-
pepe091
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi #21040 üzenetére
Nem láttad Kanadában őket? A vége felé már nem volt olyan hűvös... Mégsem mutatkozott az a drasztikus lassulás náluk..
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
pepe091 #21041 üzenetére
Kanada egészen másképp zabálja a gumikat.
Nem mellékesen a Merci itt alkalmazta először azt a taktikát, amit a többi csapat már jóval korábban bevezetett. Egész pontosan arról van szó, hogy a hátsó kerekeket megcserélik. Szóval ez simán lehet ennek a következménye is.
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #21042 üzenetére
Kanada egészen másképp zabálja a gumikat.
Gyakorlatilag kíméli őket
Egyetlen tempós kanyar sincs, csak egyenes, lassú sikán, egyenes, lassú kanyar. -
pepe091
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #21042 üzenetére
Silverstone-ban majd kiderül... No meg csütörtökön.. De azért több mint 3 versenytávnyi teszten rengeteg mindent megoldhattak és szerintem meg is oldottak, sajnos..
-
baluka26
veterán
válasz
Malibutomi #21040 üzenetére
Hosszú téli teszt?! Hol?
Volt egy csomó éles teszt azóta, plusz egy ráadás nekik, ahol célirányosan mindent tudtak próbálgatni anélkül, hogy bármire is figyelni kellett volna nekik.
-
Peat;)
veterán
Gumi vélemény Lotustól. Hihetetlen amit a Red Bull el tudott érni a pályán, de ezzel szerintem kijelenthető hogy azon kívül is feladta a leckét a régi történelmi csapatoknak. Pár hete leírtam és tartom hogy a leginkább klasszikus forma1-es csapat ma a Red Bull, egy dolog számít az eredmény. Meg lehet nézni mire jutott a többi csapat a korábbi önmagukhoz képest visszafogottabb megközelítéssel. Aki keményen dolgozik annak ugye megesik hogy piszkos lesz a keze...ez a forma1-ben inkább törvényszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz
Peat;) #21047 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. Mind a Ferrari, McLaren, Williams, egy strucc játékot játszik. Homokba dugták a fejüket, míg RedBull folyamatosan keményen dolgozik, és ez látszik is a pályán való teljesítményükön!
Bár mennyire is nehéz ezt elismerni. Árnyéka önmagának az összes csapat.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Peat;) #21047 üzenetére
Sok köszönhető annak hogy a Jean Todt, Ron Dennis szintű nagykutyák helyett most Domenicali és Whitmarsh szintű pincsik vezetik a csapatokat, nulla tekintéllyel. Ők valszeg nem tudtak volna elintézni maguknak egy 1000km-es gumitesztet sem..
És természetesen +1 arra mit írtál
-
giigz
veterán
Megvettem a Gold 4 Friday jegyeket, és az lenne a kérdésem, hogy hova lehet majd ülni? A jegynek lesz egy sorszáma, és az alapján lesz mindenkinek egy helye, vagy érkezési sorrendben lehet helyet foglalni?
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Balázs eladja ezüst paripáját. Macbook Pro 2015 - kiváló 13", 256 GB SSD, 8 GB RAM, magyar
- Latitude 7400 2-in-1 - 8.gen i7 - 16GB - 512GB - FHD Touch
- Újszerű HP ProBook 455 G3 Multimédiás Netezős Üzleti Laptop 15,6” AMD A8-7410 4Mag 8Gb 256Gb SSD HD
- Nvidia Quadro Videokártyák 2-3-4-8GB PCI-express, Számla + Garancia
- AMD Videokártyák 1-2-4GB PCI-express, Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest