Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • [CS]Blade2

  addikt

  Kik mentek jól idén? Szerintem:
  Verstappen: Év elején konkrétan 100%-ban hozta a megszerezhető pontokat. A nyári szünet után a motorcsere és rajtbaleset okozott egy hullámvölgyet, de összességében jó volt.
  Gasly: A Redbull nagyon nem feküdt neki, azzal a produkcióval még az F1-ben sem lenne a helye, de a STR-ból látszik, hogy szinte mindent kihoz. Ha végig ott megy, akkor sem lenne max. 2-3 hellyel hátrébb a táblán.
  Sainz: egyértelmű.
  Albon: nulla tapasztalattal, nem megfelelő felkészüléssel, később átülve egy maximum szimulátorból ismert autóba, amivel végig 8-10 pontokat hozott néha az utolsó helyről feljöve.
  Norris: szerencsétlen volt, sokszor nem adta ki neki a lépés, egyébként 2x ennyi pontja is lehetne.
  Raikkonen: Év elején Verstappen-hez hasonlóan a megszerezhető pontok 100%-át begyűjtötte, amit a technika engedett. Utána ő is szívott, később bejött pár hiba is, de egyértelmű.
  Hamilton, Leclerc, Perez

  A maradék 11 szerintem felejtős, főleg Vettel és Bottas nélkül a maradék 9. Ric nagy csalódás. Őt úgy vártam volna a 7. helyekre, mintha bérlete lenne rá. Nagyobb csalódás, mint Vettel, mert nála benne volt, hogy ilyen éve is lehet, valamint Bottas, hogy nem tud csinálni egy tökös 2.0-s verziót. Ric-nak egy talicskával is ott kellett volna mennie Sainz körül. Alonso tuti, hogy megcsinálta volna.

Hozzászólok Aktív témák