-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
-
Segal
veterán
válasz
Leon77 #120999 üzenetére
Vettel elég hülye szituba van mert pont az a 3 versenyző van előtte akik miatt megpörgött a futamokon
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz
Leon77 #121003 üzenetére
Olaszba már megpróbálta
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
prmcsk
addikt
Slusszpoénként tetszett, hogy riki még utolsóra csak felhúzta "vörös stopli" farkán a bőrt...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
Ciccuka #121006 üzenetére
Kockázatos, saját maguk is pórul járhatnak. Igazából még az ellendrukkereknek is kár ebben reménykedni, 5 pontot 3 futamon összeszedni nem túl nehéz feladat. Még ha az elején vissza is esik a végére, a 6. hely akkor is nagyjából garantált.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
Zoleee83
őstag
válasz
Csapoati #121007 üzenetére
Jaja.
Én azt mondom tuggyuk' le, legyen holnap Hamilton vb, aztán haladjunk.
(pedig nem a kedvenc pilótám, de megérdemli a formája miatt)
Legalább az ordibátortól nem kell megallgatni ezredszer is milyen estben lehet vb, tényleg holnap számolom majd...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Headers
tag
válasz
Motion_Blur #120985 üzenetére
Először azt hittem csak véletlenül mondta így, de amikor már harmadjára hallottam, akkor már felettébb gyanús lett.
A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
snecy20
veterán
Hosszú az út az első kanyarig, elvileg még akár Vettel is az élre tudna állni szélárnyékból, Hamiltonnak viszont elég tuti esélyei vannak hogy elsőként forduljon.
-
7etape
addikt
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
snecy20 #121013 üzenetére
Az első szektor a Ferrarié, úgyhogy én Vettelre tennék alapból, de ki tudja melyikőjük hogy rugaszkodik el és ki tud dupla szélárnyékot fogni. Izgalmas lesz az első kanyarig, az biztos.
Hülkenberg csak 1 másodpercet kapott a pole időtől, ez mindössze 1,33%-os lemaradás. Nem tudom mikor volt utoljára ilyen közel a best of the rest az elsőhöz.
-
Segal
veterán
válasz
Csapoati #121017 üzenetére
de Verstappan van előtte ő meg nem az az elengedős fajta
-
Verstappen dühből engedte rá az autót a #2-es táblára? :/ Elég fura volt. Mindenesetre nagyon várom az esti futamot.
Go Ricciardo!!!!
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8
-
Malachi
addikt
válasz
VágniValó #121023 üzenetére
Persze, szerintem biztosan. És ha igaz, hogy tényleg kihagyott nála pár henger, akkor meg is van a harag oka. Gondolom úgy érezte, első lehetett volna.
Két gondolatom van ezzel kapcsolatban, az egyik, hogy Ricci alatt úgyis megkotlik a gép (NAGYON kíváncsi vagyok, hogy most is ez lesz-e, de szerintem igen) a másik, hogy Max az első három kanyarban összehoz valahogy egy több szereplős megpörgéses bukást. Vagy a Vettel, vagy a Hami fanok tuti baromi dühösek lesznek majd, készüljetek a kisfiúzós, torzfejűzős, eltiltásos kommentekre.
-
válasz
Malachi #121024 üzenetére
Ennek nem örülök, én kedvelni akarom Verstappent, idén mégis mindent megtesz, hogy ne kedveljem. A Ricciardo féle műszaki gond nekem is megfordult a fejemben, csak nehogy a karma is közbeszóljon és Max alatt is elpukkanjon a vas, mert akkor a nap égése a Red Bull lesz.
Egyébként, ha Max Lewist pörgeti ki/löki meg és emaitt visszaesik...atyaég, az online sajtóban akkora tüzijáték lesz
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8
-
Malachi
addikt
válasz
snecy20 #121025 üzenetére
Egy ideje mintha senki nem tudná hol a határ az erőszakos és a direkt szemét vezetés között. Max baromi erőszakos és soha nem lehet tudni mi lesz a következő húzása - Hami az USA-ban az összes többi pilóta mellett röhögve elment volna, mellette nem tudott, nem mert, nem akart. Ezért amúgy Hamilton előtt is le a kalappal, érett volt nagyon, hogy nem ment bele semmi hülyeségbe. Na ez az erőszakosság megvolt pl. Sennában, meg Schumacherben a pályája elején, és akkor ezt még elismerték - bár sokan gyűlölték is, de ez akkor is verseny, szóval mindenki döntse el, hogy húsz Bottast, vagy húsz Verstappent nézne-e szívesebben a pályán. Ha nem versenyezne tisztán, előbb-utóbb legalább az idióta büntetőpontjai összegyűlnének és jönne a kizárás, ha már a (szerintem semmirevaló) versenybírák nem is akarják megbüntetni, mert... Fene tudja, mert PR, mert vagy mert Helmut Marko, vagy amiért Hamit sem büntették a záróvonal átlépés miatt, nem tudom.
Szóval ja, csinál néha hülyeséget, de egyszerűen egy erőszakos pilóta, viszont legalább gyors is mellé mint az istennyila. Ez így elég nyerő párosítás szerintem.
Ja és ha Hamilton kavarodna valami zűrbe miatta - az a baj, hogy Hami szerintem akkor is beérne legalább hetediknek, ha az egész mezőny két kört adna neki az elején, és ezt most teljesen komolyan gondolom. Olyan nagy a szakadék az első 6 és a többi között, hogy kicsit komolytalanná is teszi most már a VB versenyt. A tegnapi időmérőt is csak fél szemmel néztem, mert tökmindegy Hamilton honnan indul, a mostani állás szerint (egy RB úgyis kiesik és Bottas úgyis elengedi) a negyedik hely simán meglesz neki. Ez van, lett egy 6 fős bajnokság, meg egy resztli bajnokság.
DS39 - nem 4 hengere volt, hanem (jól emlékszem?) néha kihagyott kettő. ez gondolom ilyen ezredmásodperces kihagyás azon a fordulatszámon, ennyi látszott az eredményen. ha igaz egyáltalán a sztori.
-
quailstorm
nagyúr
Hint1: kihagyás nemvót
Hint2: full más beállításokkal mentek[ Szerkesztve ]
-
Egyértelmű, hogy savanyú a szőlő, túl kevés volt a diffi Ricciardo mögött, ne mondja már, hogy jajj műszaki hiba. Még fiatal, majd eltanulja Hamilton-tól milyen kombókat mondhat a sajtónak, ha a csapattársa jobb időt megy. Amúgy tudom ez ilyen belemagyarázás, de Marko is érdekes arcot vágott ahhoz képest, hogy RB 1-2 lett, Horneren látszott, hogy ő tényleg elégedett.
Mexikóban az első szektor vicces tud lenni, nagy kalamajkára számítok, csak Riccit hagyják békén, hagy hozza haza azt a futamgyőzelmet.
qualistorm Top komment a videó alatt:
"Can't wait for the turn 1 carnage" ;-D[ Szerkesztve ]
-
válasz
VágniValó #121031 üzenetére
Marko mindig is durván elfogult volt a pilóták kérdésében, szóval semmi meglepő nincs a dologban. Ráadásul gyanítom, hogy a szemében Ricciardo rohadtszemétáruló, úgyhogy nem elég, hogy Verstappen a kedvenc, a másik még le is írta magát. Szerintem neki jobban fáj az eredmény, mint Verstappennek.
szerk. amúgy honnan jön a 2 hengeres probléma? Max ezt nyilatkozta, amit én láttam:
"I was struggling the whole qualifying, with the same problems I had in FP2, when I had a lot of rear locking, on the down-shifting and when I come off throttle. Somehow the behaviour was not correct."[ Szerkesztve ]
"Your motto was in god we trust all others pay by cash"
-
Motion_Blur
félisten
válasz
quailstorm #121030 üzenetére
Full más beállításokkal mentek
Én ezt nem látom, Max nyert az első szektor kanyarjaiban azzal hogy jobban lecsapdosta őket, Ricciardo meg az S kanyarok második felében + az utolsó kigyorson hogy nem indult meg alatta az autó és szűkebben tartotta.
Ez a 2 henger nem ment / kihagyott csak poénból lett ide bedobva nem?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ricsi8800gt
addikt
Nevető 3.lesz Lewis
Maxiba benne van a tüske hogy nem ö nyerte a QualitOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007
-
Samott
őstag
válasz
Malachi #121029 üzenetére
Iden nem emlekszem igazan direkt szemet huzasara, de a karrierje eleje csupa ilyenbol allt. Szoval a mai helyzetre igaz az irasod, de az elejen egy elmebeteg k.csog volt.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Malachi
addikt
válasz
Motion_Blur #121033 üzenetére
ja hát lehet csak viccvót, én itt olvastam, valaki írta tegnap.
-
Motion_Blur
félisten
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Motion_Blur #121033 üzenetére
Oké, ez túlzás volt a részemről, valóban a szögletes kanyarok jobb vétele dominált végig Verstappennél, ettől függetlenül én azt sejtem az autó mozgása alapján, hogy Ver kisebb leszorítóerővel mehetett.
Sector 2-ben Ric autója sokkal stabilabb volt.motorfékre panaszkodott biztosan
“The whole qualifying was crap,” Verstappen said. “Again, the same problems as FP2. Engine braking not like I want to, just rear-locking the car. We tried to make the best of it.
“I thought it was going to be enough with the problems we had but it’s still good to be second, so we’ll see tomorrow.
“I had a lot of rear locking, on the down-shifting and when I come off throttle. Somehow the behaviour was not correct. So we couldn't do anything throughout qualifying, so I just had to lock a lot of tools, go forward on the brake balance to try and stabilise the whole car.
“It’s not how you want to do qualifying, normally you go more aggressive and be more aggressive on all the tools. That’s it.”
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
Szerintem ma GRO megkapja a maradék büntetőpontját.
Bár legutóbb is is annyira elnézőek voltak vele a bírók, hogy az már szinte dícséret, nem büntetés.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
válasz
Motion_Blur #121038 üzenetére
Sose lehet tudni, ki mikor nyúl a tutiba. Nyilván két lábbal a földön én is esélytelennek tartom, hogy jövőre futamot nyerjen, de ne mondj olyat, hogy sose lesz neki több. Szerintem igenis VB alkat, és 2019-et leszámítva semmi sincs betonköves szerződésbe foglalva. Én szívesen látnék egy Verstappen-Ricciardo bajnoki csatát, egyik Merciben másik Ferrariban, de RB-ben is akár.
Remélem ezzel a szerződéssel nem küldi egy életre hátra magát, hatalmas veszteség lenne a sportnak.
-
Zoleee83
őstag
válasz
Motion_Blur #121038 üzenetére
Ámen, nyerjen Ricsi, megérdemelné búcsúzóul.
Aztán még egy Alonso dobogó, és a világon teljes egyensúly lesz. 😁* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Csapoati
Topikgazda
Horner azt mondja, hogy beszél a fiúkkal, hogy dolgozzanak össze a rajtnál, úgysem az első kanyarban fog eldőlni a futam a gumik miatt.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- Milyen fitnesz karkötőt vegyek?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] 1050 TI, 4GB, i5-3470, 8GB Ram
- [Re:] iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T490*i5 8265U/8GB/256GB NVMe/19 ciklus/2022.12.10***AJÁNDÉK:új Thinkpad táska+egér
- KERESEK: 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- KERESEK: régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- Felújított HP ProBook 430 G3 „Golyóálló” Strababíró Laptop Ultrabook -50% 13,3” i3-6100U 8/250GB HD
- HP 24" IPS LED 1920x1200 Monitor 24 " ZR2440w DisplayPort HDMI DVI USB
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest