Hirdetés
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
Armagedown
őstag
Silverstoneban ilyen félreállásnál már beküldték volna a safety cart
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Nite
őstag
válasz
Motion_Blur #114001 üzenetére
azt azert fenntartom, hogy eso nelkul egyik sem jott volna ossze...
Wanna fly, compadre? Let's fly.
-
Zoleee83
addikt
Utoljára Schumacheres időkből emlékszem ennyire unalmas magyar futamra... Konkrétan semmi sem történt.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
KraX
senior tag
válasz
Motion_Blur #114001 üzenetére
Egyik sem jott volna nekik ossze ha nincs eso. Mind a ket esetben ez a veletlen jatszott donto szerepet. Ez van.
[ Szerkesztve ]
I know kung fu!
-
-
Geri Bátyó
őstag
válasz
Don.Corleone #113946 üzenetére
Bottas lezárta az ívet, Vettel meg bement oda, ahová mehetett volna Kimi. Rohadtul nem hibázott semmit. A Ferka hibázott azzal, hogy nem szólt Vettelnek, hogy nem egy taktikán vannak.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
[CS]Blade2
addikt
Egyértelmű, hogy az eső nélkül Ferrari-Redbull-Mercedes lett volna. Esetleg itt vagy ott sorminta.
Vettelnek a Kova féle trükköt kéne bevetni. 10 másodperc lemaradásról motorhibába hajszolni.
Akkor kellett volna kihozni, amikor bejött volna Bottas elé. Akár Ultra Hard vagy Wet gumit is rakhatott volna, és simán 2.[ Szerkesztve ]
-
g0dl
őstag
Bottas sportszerűen feltartja a Ferrarikat.
-
KraX
senior tag
válasz
DopeBob #114007 üzenetére
Orokke nem fog esni es jonni fog betli a Mercedesnek is valoszinuleg. Ezt a futamot meg mar kikapcsoltam, mivel tudjuk a vegeredmenyt 90%-ban.
Mint ahogy azt megbeszeltuk mar futam elot, hogy ez lesz a strategia a Mercedes reszerol. Kiszamithato volt, en is ezt csinaltam volna a helyukben.[ Szerkesztve ]
I know kung fu!
-
-
Don.Corleone
aktív tag
Siralmas ez a pálya, f1-nek kevés az az 1 egyenes előzni, hiába volt az f2-ben itt egész jó futam ez egy másik kávéház.
-
DS39
veterán
válasz
[CS]Blade2 #114010 üzenetére
Igen, nem is értem. Volt szakasz amikor 25 mp előnye volt, sima 2. hely lett volna. Most meg még ezért is küzdeni kell.
-
IreN!CuS
őstag
Van valami különös indok azon kívül, hogy barmok, hogy nem a hyper és a supert hozták ide a lágy meg a közepes helyet? Akkor talán lett volna két 2 kiállás talán valami izgalom....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
KraX
senior tag
válasz
Motion_Blur #114014 üzenetére
Ok, de forditott helyzetben ugyanugy semmit nem tudtak volna csinalni a Mercedesek sem. Elonyben voltak a rajtnal es azt sikerult megtartsniuk, ennyi. Sajnos volt jopar mp hiba a kerekcsereknel Ferrari reszrol ezzel buktak Vettelnel a biztos masodik helyet. Nem lehet mit tenni.
A Ferrari meg igy is sokkal elozekenyebb volt Kimivel de most szerintem a Ferrari sem teheti meg hogy eloreengedje ebben a hekyzetben,bar ezek utan mar a “sirbol” kell visszahozni a vb-t Vettelnek ha nyerni akarnak.
[ Szerkesztve ]
I know kung fu!
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
Don.Corleone #114015 üzenetére
Tavaly ez a Ferrarinak jött jól, idén meg a Mercinek. Ettől függetlenül szerintem a miénk így is jobb pálya, mint Monaco és Szingapúr.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
Samott
őstag
Aszongya a barom, hogy Kimi alig megy rosszabb koroket mint Vettel. Mikozben ott mennek mindketten Bottas mogott. Mindharman, ugyan olyan gyorsan.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Stard72
tag
Bottas a nap pilótája
-
Nite
őstag
amugy igazan nem ertem a csapatot sem, hiaba jott volna vissza vettel bottas ele, hamilton korberohogte volna
hogy kepzeltek hogy ot megelozheti ha meg bottast sem tudja? :/
Wanna fly, compadre? Let's fly.
-
Geri Bátyó
őstag
Na, vajon meddig gyilkoltatják még Kimi gumijait Vettel mögött, hogy rá se próbálhasson Bottasra?
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Popes
őstag
Vettel összekaphatná magát hogy legyen legalább egy Ferrari 2-3. Ha megelőzi Bottast akkor már Kimi is összehozza.
Deus ex machina
-
Stard72
tag
Vettel bünti
-
Samott
őstag
Legalabb megprobalta.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-
Nesztek.
Bottas megérdemli a szar helyezést, Maldonado óta nem volt rá példa, hogy ennyire ellenszenves legyen nekem valaki egy hétvége alatt. Született második, bólogató János.
[ Szerkesztve ]
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
Motion_Blur #114035 üzenetére
Hogy vannak a tények azzal a két kettős Merci-győzelemmel?
-
Tapsyfüles
aktív tag
Ric bejön 4.ik helyre.
-
Leon77
senior tag
Bottas power
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
DaveNo1
veterán
Reméljük folytatódik a sorozat, hogy aki nyer a Hungaroringen nem lesz VB
Bottast meg szépen beáldozta a saját csapata, nagyobb másodhegedűs mint Kimi
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Don.Corleone
aktív tag
Szép volt Bottas, nem is tudtam a pincsi kutyák ennyire nyakra mennek. Komoly lett volna ha kiütö9 Vettelt, Toto bácsi biztos megdicsérte volna.
-
omfgk
őstag
Bottas most lett a nap pilótája...
May the forces of evil become confused on the way to your house. - GC
-
Csapoati
Topikgazda
Worst driver of the day: Bottas
Don.Corleone: Silverstone-ban hogy volt az első kanyarban?
[ Szerkesztve ]
-
Samott
őstag
Bottas, ahh...
Szoval ha Vettel buntit kap akkor Bottast minimum kizarjak.
[ Szerkesztve ]
-
badd
tag
szépen megcsinálta Vettel, de azért szerencsés volt (igen, van ilyen, mindenkinél), hogy nem kapott defektet.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur #114035 üzenetére
Szerintem Vettel bünti!
Nem azért,mert hibás volt (viszont agresszív volt), hanem azért mert😆
Különben bottas hol akart elfordulni mindkét koccnál?Privát kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni, erre ott a nyilvános fórum!
-
Leon77
senior tag
válasz
Motion_Blur #114047 üzenetére
Ki is fogják
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
Motion_Blur #114047 üzenetére
Sima versenybaleset.
Jajj, Szujó...
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség