- [Re:] [RIOS Gépház:] Új prémium feature: letiltható (kikapcsolható) a hozzászólás a hirdetésekben
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
-
- Utoljára frissítve: 2019-11-29 17:54:58
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
KraX
senior tag
Szerintem RB > Ferrari >= Mercedes lehet a felallas a Hringen a jelenlegi kep es a monacoi nagydij alapjan.
#112602 snecy20
Ha kicsit cinikus akarnek lenni, akkor azt mondanam, hogy mindent a show-ert. Hidegebb gumik = tobb megforgas = tobb izgalom. Ilyenkor nem szamit a biztonsag......de nem akarok cinikus lenni. Majd adaptalodnak a versenyzok, vagy visszavezetik gumimelegitoket ha nagyon veszelyes lenne a helyzet.
[ Szerkesztve ]
I know kung fu!
-
Ezzel is próbálják késztetni a gumigyártót, hogy olyan keveréket készítsen, amit nem szükséges melegíteni, hanem már az elejétől fogva megfelelő tapadást biztosítson. Itt nem a paplan a lényeg, hanem a megszüntetésével előállt helyzet.
Ezek a nagy felnik szerintem eszméletlen jól néznek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Obi-1
őstag
A pilóták láthatóan remekül elvannak, és élvezik a kihívást. A jelenlegi sebesség mellett nem nőtt a vezetői hibák száma. Nyomáskiegyenlítő ruhát sem hordanak még, nem tudom, hogy a szabályok megengedik-e. Kompressziós zokni hány másodpercet hoz?
Only a Sith deals in absolutes.
-
IreN!CuS
őstag
áácccúúwedőr 30-40% között mutatja
weather-forecast
1mm % nélkülvan ahol enyhén felsőt időt jósolnak illetve egy ahol Patchy rain possible 72%al
Szóval vagy lesz vagy nem
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ricsi8800gt
addikt
Szerintem pont hogy nem kellene kicserélni mindent,ha csak váltó csere kell akkor csak azt,így is húzós a szezon most ha még ki cserélnek mindent nála akkor annyival kevesebb lesz mindenből.de ezt ők tudják majd
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007
-
szebe
őstag
Félreérted.
A büntetést bevállalva kell cserélni, mert a tegnapi hiba után ez most “ingyen” van."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
KraX
senior tag
Nem annyira rossza a honda, de meg mindig sokat kell fejlodniuk, mind teljesitmenyben, de meginkabb megbizhatosagban.
(#112624) Cartevo
Nekem a kedvenc palyam volt a regi Hockenheim Ring. Tudom, hogy egy "unalmas" ero palya, de amikor az erdoben szabtak a visitva a v10-esekkel 340 km/h felett, az volt nekem anno AZ F1.[ Szerkesztve ]
I know kung fu!
-
Milyen szépen látszanak a részletek, ahogy elveri bottast.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
veterán
Leclerc miatt sajnálom a döntést, ugyanakkor viszont az elmúlt 4 Ferraris szezonját nézve most tűnik a legütőképesebbnek Raikkönen, kicsit igazságtalanság lett volna pont a legjobb újkori Ferraris idénye után meneszteni.
-
Ciccuka
addikt
-
snecy20
veterán
Akkor fogna nagyot a Ferrari, ha RAI be tudna jönni Vettel mögé másodiknak, Hamilton meg valahogy elakadna Verstappen mögött, és csak 5. vagy 6.-ban végezne.
-
Csapoati
Topikgazda
Ezt száraz furamra tippeled? Mert ha az lesz, szerintem Vettel verhetetlen. A hosszú egyenesben annyira erős a Ferrari, hogy az se baj, ha lerajtolja Bottas - ami azért nem túl valószínű.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
Tsa-bika
senior tag
Hamiltonra gondoltam
Passz, idén engem, mind taktika mind kommunikáció tekintetében már teljesen összezavart a Mercedes. Nem tudom mik mehetnek ott a háttérben.
Na de ma, kérek egy Haas dobogót! Csak ugy az íze végütt, amugy a két pilótát egyformán rühellem.
Van amit személyesen kell átélni, minden másra ott a darkweb.
-
Csapoati
Topikgazda
Azt feltételeztem én is tegnap, hogy amint kiért a kerékvető szélére, ott ment el a hidraulikus nyomás, azért jött az ugratósdi.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft újgenerációs konzolja
- Apple notebookok
- [Re:] Xiaomi M365 Pro Elektromos Roller Eladó.
- [Re:] 2 x Phanteks PH-F140MP 140 mm ventillátor
- OLED TV topic
- Hi-Fi-ről általánosságban
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- [Re:] Véletlenszerűen kikapcsol a legújabb, 13 hüvelykes MacBook Pro
- Synology NAS
- Bloodborne (PS4)
- További aktív témák...
- Corsair CS550m 80+ Gold tápegység (550W, Fél-moduláris, 1 év garancia)
- Majdnem Féláron! Steelseries Siberia 650 gamer fejhallgató
- DELL OptiPlex 9020 USFF HTPC | i5-4570S 4x3.20 GHz | 8GB | 120GB-1TB SSD/HDD | HD4600 2GB DP | SZÉP
- Ezt a gépet nem teszed az asztal alá [gamer PC]
- Fotó Nyomtató Canon SELPHY CP1200+Patron és papír (Újszerű, karcmentes)