Hirdetés
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
KraX
senior tag
válasz
Malachi #108000 üzenetére
En megvarnam a futamot ezzel, mert a futamon osztjak a pontokat es ott nagyjabol egalban van a Mercedes es a Ferrari. Azt mondanam amit tegnap is, a Mercdes elvesztette az elonyet egy koron a Ferrarival szemben, illetve helyet csereltek es most a Ferrarinak van elonye egy koron es de a Mercedes tudja azt a tempot amit a Ferrari versenyen. Igy a Mercedes hatranybol indul, ez ketsegtelen.
I know kung fu!
-
Segal
veterán
Viszont 2 Merci van Vettel mögött ez meg stratégiai előny.
Szerintem kihozzák majd Bottast picit az ideális előtt hogy reagál e rá a Ferrari. Szerintem nem fog de ha mégis akkor forgalomba kerülnek és Hamilton kap egy Hammertime rádió üzenetet. Ha meg nem jön ki Vettel akkor Bottasnak kell széthajtania a technikát hogy bármi áron Vettel elé kerüljön és szabályozza a tempóját. Persze egy SC azonnal bekavarhat mindent de alapesetben szerintem ezt fogja játszani a Merci."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Krogoth
senior tag
válasz
Segal #108002 üzenetére
Crashtappent nem vetted számításba...
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain... Time to die."
-
dangerzone
addikt
Csao Sracok! Nem tudtok olyan rádiót, ami eloben közvetíti a futamot? Angol, nemet, magyar vagy akar orosz nyelven. Mav start wifin nincs elég savszel
-
emre
veterán
és most elképzelem ahogy a menetszél leszakítja a sisakot a pilóták fejéről......
(#108007) dangerzone
Próbálkozz
[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
cyberkind
nagyúr
Szia Kimi.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
Nem tartott soka...
"I'm here for you, said the spider to the fly"
-
Milka 78
nagyúr
Ocon meh
Alonso de kemény![ Szerkesztve ]
Privát kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni, erre ott a nyilvános fórum!
-
SityiSXT
őstag
No igen, két kerékkel tolja!
-
emre
veterán
Látom Lonsi motogp-re gyúr
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
BenHans
addikt
Alo
emre:
[ Szerkesztve ]
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
emre
veterán
na itt sem lennék pályamunkás
-
quailstorm
nagyúr
Azért remélem Kiminek lesz még eredménye mielőtt kedvét veszti, mert idén szokatlanul nagy igyekezetet látok eddig, de mindig megszívja.
Sejtettem, hogy a gumielőnyt a rajtnál pont nem tudja kihasználni, aztán meg daráló.Csere nélkül végigmehet?
[ Szerkesztve ]
-
DS39
veterán
válasz
quailstorm #108022 üzenetére
Ezt most ő baszta el, nem volt egy autónak hely ahová betolta.
-
Csapoati
Topikgazda
Hülkenberg 14->8
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
Sainz eddig lógatta idén a kezét a langyi vízbe, de ez most brutális volt. Kár, hogy átmeneti a pozíció.
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8
-
szebe
őstag
Eddig sokan hiányolták az agresszivitást Kimi vezetéséből, most bement Ocon mellé féktávon, a francia meg rácsukta az ajtót.
Vettel jól csinálta, amennyire csak lehetett, megrövidítette az egyenest.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Milka 78
nagyúr
Sainz és Max egymásra találtak...ez egy szép kapcsolat folytatása lehet
-
szebe
őstag
válasz
quailstorm #108028 üzenetére
Szerintem Ocon sem figyelt, pedig az ugye előzési pont (DRS zóna végi kanyar).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
PumPi
őstag
Lemaradtam az elejerol gumielonye van a Renaultnak?
-
A sportág és a csapat érdekében könyörgöm legyen ma egy Renault dobogó. Pretty please!?
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8
-
emre
veterán
Tök jó látni a rőnókat 4-5 helyen futni.
Ejj ha a mclarennél úgy tudnának kasztnit építeni, mint amilyen a kommunikációjukNem értem mi a francot erőlködik max a csapattársa ellen
[ Szerkesztve ]
-
Szegény HULK tavaly is kirektelte magát itt Bakuban :'(
-
Misi 007
Közösségépítő
Na, Leclerc elkapja Verstappent? Remélem...
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
Verstappent ki kell venni. Le kell állítani, ezt nem folytathatja. Rossz nézni.
-
Milka 78
nagyúr
Szerintem hatásos volt a beszélgetés Mad Max-el
Látszik sokkal nyugodtabb,előzékenyebb,megfontoltabb...ja nem is[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Mintha Räi bal elsőjén lenne egy flat spot (elfékezésnyom). Kíváncsi vagyok elküldik-e a végéig. Már szabályos.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
veterán
válasz
quailstorm #108039 üzenetére
Ha van még ultra, akkor a két rb után kijöhet, és akkor sima 4. hely neki.
-
Milka 78
nagyúr
Vajon ilyenkor az RB rádióforgalmát miért nem halhatjuk?
-
lenox
addikt
Vettelnek nem 30 sec elonye volt Hamilton ellen? Hogy lett belole 18?
-
BenHans
addikt
Bravo Max!
Versenyezni van ott..."...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
7etape
addikt
Ennek szar vége lesz. Egyszer már elkövette ezt a hibát a Ferrari (talán 2016 Ausztria?), hozni kellene már Vettelt, különben defekt lesz a vége.
Szerk.: na erre kihívták, de nem merték bevállalni az ultrát. Majd Bottassal a Mercedes....
[ Szerkesztve ]
-
PumPi
őstag
Ezt Bottast siman behuzhatja... igazabol nem latom hogy ne huzna be. 6-7mp lesz a hatranya a kerekcsere utan ultralaggyal...
-
lenox
addikt
Ok,koszi.
Hozzászólok Aktív témák
- Laza koronavírus topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- nVidia kártyát mindenkinek!
- [Re:] OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- [Re:] Kívül Mercedes, belül űrhajó: megjött az EQS
- [Re:] Újszerű HP EliteBook 830 G6 i3-8145U / 8GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS Gari: 2023.06.25
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ACER NITRO VG222Q, 22" iPS MATT, 75Hz, 1ms, 250cd/m2, 2×hdmi, dsub, headphone GARANCI "A"
- GARANCIA ! ALIENWARE R3, 15"iPS GSYNC, i7-7700, 1060-6 OC, 24DDR4/512SSD+1TB HDD, Hu-RGB "A+"
- LG 27GL850-B IPS, 144Hz, 1 ms, G-Sync, 2K / AOC 27G2U IPS, 144Hz, 1 ms Monitor
- Szuper áron eladó Hp Spectre x360/2in1/i5/8Gen/8Gb/256Ssd/Fhd/Ips/Garancia/
- L.K.S. Audio MH-DA002 – Dual ESS SABRE ESS9018 DSD DAC
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: Mentavill Kft.
Város: Székesfehérvár