Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Hálózati / IP kamera
- DIGI internet
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Linux kezdőknek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- MinDig TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
-
Samott
őstag
Szavazas a GP hireken: Ön kinek szurkol az F1-ben?
Vettel 39%
Räikkönen 22%
Alonso 20%
Hamilton 9%Tobbiek: futtottak meg (0-2%) Fura.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Atomantiii
őstag
A Sauber női tesztpilótát jelentett be az idei évre Tatiana Calderon személyében. Fogjuk autóban is látni vagy csak a szokásos szájkarate lesz a feladata?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
Atomantiii #105009 üzenetére
Az eddigi eredményei alapján (7 pont a GP3-ban két szezon alatt) inkább az utóbbit tippelem...
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
válasz
Atomantiii #105009 üzenetére
Elég szomorú hogy valaki egyáltalán tesztpilóta lehet a neme miatt miközben olyan arcok meg se mutathatták magukat, mint anno Andy Soucek vagy azóta Alexander Rossi, nagyon drukkoltam mindkettőnek, hogy bekerüljön.
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8
-
Segal
veterán
válasz
VágniValó #105016 üzenetére
Ha Melbourne-be fagypont lesz még jók lehetnek
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
feri1014
senior tag
Egyre kínosabb ez a McLaren sztori.
Kezdi árnyalni a képet, hogy mekkora részük is volt a Honda mélyrepülésében, mert a Red Bull az működik.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
Topikgazda
válasz
Atomantiii #105011 üzenetére
Én se tudtam semmit, a Wikipedia segített.
feri1014: Mivel nem tudjuk, hogy mi a probléma most, így csak találgatni lehet. Talán semmi köze a mtorohzo, talán van. Az elmúlt 3 évre azért nehezen vetíthető rá ez.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz
velizare #105021 üzenetére
Tudjuk hogy a Renault az milyen, semmi meglepő nincs ebben. Pláne ha a McLaren a maga módján agresszív tervezésű elemeket használ akkor meg depláne.
Azzal hogy váltottak semmi nem oldódik meg magától. Az meg hogy a TR megy, az se meglepő. Tavaly előtt a második évben ment azért az a Mclaren.
All→M8
-
válasz
callmeakos #105023 üzenetére
dededede... akkor is gp2 engine!
mondjuk most valami van az strnél is.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Segal
veterán
válasz
velizare #105024 üzenetére
Erős Red Bull hátszél mert jövőre kéne a motor nekik is
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Motion_Blur
félisten
Szép ez az Red Bull: [link]
Kár hogy ennyire egy helyben toporog a Renault... átlag +20-30 lóerővel szerintem el tudnák kapni a Mercit.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
Motion_Blur
félisten
Vettel 171 kör, ez szerintem rekord
Több mint 2,5 versenytáv
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Atomantiii
őstag
válasz
Motion_Blur #105028 üzenetére
Tavaly Massa és Vettel is ment egyik nap 168 kört.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Atomantiii #105029 üzenetére
Rosberg tartja a rekordot 172-vel, fákk
Bottas + Hamilton 177 kört tettek meg, az se gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
őstag
válasz
Motion_Blur #105030 üzenetére
Ja biztosan, most nem volt kedvem végignézni 2005-ig a tesztadatbázist
Illetve a korábbi évek is még folyamatban majd.
-
Mortein
tag
Olyan táblázat nincs, ahol benne van, hogy ki milyen keveréken és mennyi kört teljesített eddig. Mclarennél élek a gyanúperrel, hogy a Hypersoft-al ment a legtöbbet, amit nem igazán értek, mert szerintem továbbra is a medium lesz a mérvadó, versenyek nagy részét azon teljesítik.
-
junior11
veterán
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Segal
veterán
válasz
Mortein #105032 üzenetére
1 szó a válasz "szponzor"
-
válasz
Mortein #105036 üzenetére
tökmindegy, lehet promózni, hogy majdnem olyan gyorsak a teszteken, mint a merci/ferrari. azt meg, hogy ők időmérő gumikon voltak, a másik kettő meg közepes/lágyon, elfelejtik megemlíteni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Soderes
tag
Azért ez nem így van, hogy "promo".
Egy rész nem egy Flying Lap-ról van szó, mert Alonso 10 kört kinn volt vele.
Másrészt a végsebessége Sainz-hoz képest elmarad.
+ ahogy látom Alo verseny szimulációt megy : hiper lágy, utána szuper lágy.Tehát tud az a egység 1.19.8 közepesen ebben biztos vagyok.
-
Hory84
tag
Hami már 19 alatt medium gumikon.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Soderes #105040 üzenetére
10:11 Here's some information on those unmarked tyres Hamilton used to good effect, with help from our friends at Pirelli:
They’re medium compound tyres. There are two F1 factories, in Turkey and Romania. The Romania one is used at the moment, but there’s the production line in Turkey as well. So those are medium tyres produced in Turkey, as opposed to Romania.
Hamilton is running them to benchmark against the Romania ones - but they’re meant to be identical in every way. The same thing was done at the test last year. It's quite a common occurence.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Csapoati
Topikgazda
Mai McLaren lerobbanás: check.
-
válasz
Csapoati #105045 üzenetére
elvileg valami ki is folyt belőle. lassan itt lesz az ideje a mclarennek, hogy beismerje, a renault motorját is hűteni kell, különben valami előbb-utóbb megdöglik benne.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
válasz
VágniValó #105049 üzenetére
Aha, és minden ok nélkül, mi?
Alonsot sajnálom egy kicsit, de a McLarent én már nem tudom. Főleg ezek után. Ki tudja az eddigiekből is mennyi volt az ő sarok, és mennyi a Hondaé. Nem csodálom, hogy kézzel lábbal tiltakoztak, hogy a Honda egy második csapatnak is szállítson motort. Egy vicc, amit csinálnak, hiába nyilatkozzák, hogy erről szól a teszt... mintha még sose építettek volna F1-es autót, úgy viselkednek. Mondjuk normálisat nem mostanában csináltak.
MZ/X
Hozzászólok Aktív témák
- Mágneses Apple Watch-töltődokkoló
- iPhone X 64GB fekete, gyári független, garancia!
- Ps5-lemezes, bontatlan 2 év garancia!
- ACER NITRO VG222Q, 22" iPS MATT, 75Hz, 1ms, 250cd/m2, 2×hdmi, dsub, headphone GARANCI "A"
- GARANCIA ! ALIENWARE R3, 15"iPS GSYNC, i7-7700, 1060-6 OC, 24DDR4/512SSD+1TB HDD, Hu-RGB "A+"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Pro Patria Electronics Kft.
Város: Budapest