- Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
- A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
- Nem használ többé webes követőeszközöket a Google
- [Re:] A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- [Re:] Csak felezett tempóval mehet a GeForce RTX 3060 a bányákban
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- [Re:] ROG Strix Scar 17: megérkezett Cezanne és a mobil Ampere
- [Re:] Egy évet kell nálunk várni a Disney új streaming szolgáltatására
-
IT café
Formula-1
Hozzászólok Aktív témák
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael | #JB17 | "People = Shit"
-
Ciccuka
addikt
válasz
snecy20 #103000 üzenetére
Bizarr látvány: rothadó, gazzal benőtt F1-es autók egy franciaországi hátsó kertben...
„Álomra bukkantam” – adta hírül nagy lelkesedéssel az autók tesztelésével is foglalkozó Michael Andrew van Houten a Facebookra tett bejegyzésében, mely aztán tartalma miatt futótűzként terjedt el az interneten. Mindössze pár fotót tett közzé az idő vasfoga által alaposan megrágott, kopott és rozsdás autóról, ám a feltűnést az keltette, hogy F1-es gépekről volt szó!
A furcsa kincsekre elmondása szerint „valahol Franciaországban” bukkant rá egy hátsó udvarban, alaposan elhanyagolt utánfutókon állva. A többek közt Ligier-, Lotus-, Ferrari- és Benetton-masinák eredete egyelőre erősen kétes, az biztosra vehető, hogy nem valódi versenyautókról, csupán replikákról, talán marketingcélokra használt modellekről van szó. Állapotukat, környezetüket látva viszont egyszerre csodálkozik és rémüldözik a versenyzést szerető ember, miközben legbelül arra gondol, bárcsak ő is találna valami hasonlót egy elhagyott pajtában…
Fából vagy hasonló anyagból készült replikák lehetnek, elkopott vagy használt gumikkal készíthették ezeket.
[ Szerkesztve ]
🏎️ 🏁
-
Ciccuka
addikt
-
JJános
addikt
válasz
ricsi8800gt #102990 üzenetére
Nem igazi versenyautók, hanem csak replikák, de elfogadnék belőle párat.
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.
-
Mortein
tag
-
nord_
veterán
-
EmberXY
addikt
válasz
nord_ #103016 üzenetére
Egy logó ezért logó, szerintem nincs ezzel semmi gond, én sem szoktam komolyabban belemélyedni ilyesmibe, megállok annál a pontnál, amire legelőször asszociálok, elvégre utálok azon töprengeni, hogy "mire gondolhatott a költő", valahogy ez olyan, mintha egy poént kell megmagyarázni, valaki vagy érti, vagy nem, de ennek soha nem kell kiderülnie... Érdekes téma ez.
Up the Irons!
-
kisza25
félisten
válasz
Samott #103020 üzenetére
ez nem iq kérdése, amúgy, hanem az agy működésének tudható be, mert az agyunk sokszor kompenzál,
pl ugye, hogy látjátok a fehér háromszöget? pedig nincs is ott háromszög
vagy egy másik példa[ Szerkesztve ]
# FIAT TIPO Mirror #
-
Sky Sports F1 Quiz of the Year - test your knowledge on F1 2017
Ki mennyire figyelt ebben az évben? Nekem 18 pontom lett.
-
[CS]Blade2
addikt
A lényeget nézem mindenhol, a körítést észre sem veszem, mert nem akarom észrevenni. Ha 1x látom, hogy egy sárga kacsa az F1 logo, utána pedig egy ugyanolyan kacsát egy pólón, akkor hozzá tudom kötni. Azzal, hogy egy F-et, egy fekete 1-est és egy 1-esnek látszó fésűt tesznek ki, még nem tudom hozzákötni az Forma 1-et, mert bármi más is lehet F1.
Az ágaskodó ló a Ferrari logo-ja, de 1x látni kell a Ferrari kapcsán, egyébként nem tudná az ember. Lehetne egy marha nagy lovakkal foglalkozó cég logo-ja is.
Szóval felőlem lehet ágaskodó kacsa is az F1 logo. Innen pedig a linkelt 3 és a mostani sem valami kreatív.
Lehetne egy HALO és alatta egy pöcsorr az új logo. -
[CS]Blade2
addikt
11, de lehetett volna több is, mert nem gondoltam át eléggé, nem olvastam el rendesen. Amit még tudtam, azt viszont mindet olvastam. Ha a futamokról lenne kérdés, akkor lehet, hogy 3-at nem találnák el.
A 3 legjobb futam, a legjobb előzések, legjobb pillanatok, legrosszabb pillanatok, stb. hát ugyanúgy nem tudnák válaszolni rá, mint 2009 óta az esetek 80%-ban.
Pl. mi volt a magyaron? hát fogalmam sincs. Nem tudok, hogy ki indult az első 2-3 helyről, és, hogy kik lettek a dobogósok, volt-e előzés egyáltalán, szóval a legjobb előzést marha nehéz lenne megmondani. Vissza kellene nézni.
Nagy csatára nem is emlékszem az első helyért, szerintem nem volt.Összesen talán 5 eseményt tudnék összeszedni, ha nagyon akarnám fejből:
pl.: Monaco megvan, hogy ott Kimi vezetett és elvileg Vettel nyert.
Szingapúrban lenullázták Vettelt, Kimit, Alonsot, Verstappent a rajt után. Esett a futam előtt.
a másik 3 most nem jut eszembe... -
Csapoati
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #103027 üzenetére
Én emlékszem a magyarra, ott volt hibás Vettel kormánya, úgyhogy Kimi vezényszóra bekísérte a második helyen. Hamilton meg a végén visszaadta a 3. helyet Bottasnak.
Amúgy 11 pontom lett nekem is. Idén sokkal több futamra emlékszem, mint 2015-16-ból.Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
-
szebe
őstag
válasz
[CS]Blade2 #103041 üzenetére
"A kék eddig az inter volt."
A kék az esőgumi, a zöld az inter.De ezzel is ment a katyvasz, volt az inter kék még régebben...
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nord_
veterán
-
ricsi8800gt
addikt
Ma 10:00 P1
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007
-
hajsza
aktív tag
válasz
7etape #103049 üzenetére
Ehhez képest meglepő módon a Ferrari volt az, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a jövő évben tovább szigorodjon a motorfelhasználási szabály GP hírek cikk. Amikor ezt olvastam a héten, nagyon elcsodálkoztam. Ha lett volna csapat, amelyiktől erre számítottam volna, akkor az a Mercedes és nem a Ferrari. Persze a cikket elolvasva érhető a motivációjuk: sokat költöttek a megbízhatósági fejlesztésre, de azért én továbbra is meglepőnek tartom a hozzáállásukat.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] Teljesen elektromos gyártó lesz a Volvo, közben megjött a C40 reCharge
- [Re:] Eladó Xbox One S 1TB + 2db Kontoller + Fifa 20 + Minecraft
- Exkluzív órák
- Horgász topik
- [Re:] Csak felezett tempóval mehet a GeForce RTX 3060 a bányákban
- [Re:] Xiaomi Mi 10 Lite 5G - olcsó 5G-s fecske
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- [Re:] Gainward Gtx1070 8Gb eladó!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 256GB SSD FHD IPS !
- Bomba áron eladó dobozos új gyártói garanciás Asus Vivobook /Ryzen7 3700U/8Gb/512Ssd/Vega 10/Fhd/
- Thinkpad X270 - 6.gen i5 - 8GB - 256GB - FHD - ÚJSZERŰ, SZINTE NEM HASZNÁLT
- ASUS ROG STRIX RTX 2080TI OC 11G GAMING eladó + HEATKILLER IV RGB FULLCOVER, DOBOZÁBAN 1 év GAR
- Lenovo Legion Y530 GAMER LAPTOP, 15,6" FULL HD IPS, I5-8300H CPU, 8GB DDR4, 512GB SSD, GTX 1050TI 4G
Állásajánlatok
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest