Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Kaci84 #40048 üzenetére

    Hát azért nem feltétlen tök evidens mindenkinek, meg nyilván nem másoknak kellene kitalálni az egyes részleteket, hanem lehetőleg a kérdezőnek megadni a szükséges információkat. Ahol a leírtakból egyáltalán nem derült ki, hogy pl. a lemezkezelőben csekkolva volt-e, meg a "azt írja" információból is csak tippelni lehetett, hogy valószínűleg a fájlkezelő. Ahogyan az sem, hogy másik porton ki volt-e próbálva, stb.. Ezért kellene lehetőleg már a legelején minél pontosabban és részletesebben leírni a problémát, mi volt eddig kipróbálva, akár screenshotot mellékelni, stb.
    Aztán ugyanazon kérdés másik topikba beírása meg normál esetben úgy megy, hogy ha az egyikben sokáig nem válaszolnak, vagy nem tudnak segíteni, vagy célirányosan átirányítanak másikba. Ellenben azt, hogy az egyikben feltéve, majd rá kb. 10 perce egy másikban is, meg sem várva a választ az előbbiben, azt inkább floodolásnak nevezik... Ráadásul az MBR/GPT téma és topik meg pont irreleváns az említett probléma szempontjából, mivel nyilván mindegy hogy MBR/GPT séma szerint van-e inicializálva a külső házba tett SSD, hacsak nem olyan muzeális OS-ról van szó, mint pl. a 32 bites XP, ami a GPT-t nem támogatja. De még annál is megjelenik az eszközkezelőben és a lemezkezelőben, ahol ha az utóbbi állítólag csekkolva volt, akkor nyilván nem lehet azt mondani, hogy egyáltalán nem ismeri fel az OS.

    A lényeg a leírt probléma szempontjából pedig továbbra is, hogy M.2 PCI NVMe SSD-hez nyilván olyan USB 3.X külső ház kell, ami azt támogatja, az M.2 SATA értelemszerűen max. M.2 SATA SSD-hez jó.

Új hozzászólás Aktív témák