Új hozzászólás Aktív témák

  • Diniboy

    aktív tag

    igen köszi a válaszokat , rájöttem magamtól is :D miután megnéztem hogy a sata 2 max 300Mb/s akartam is írni hogy amiatt lehet, de nem volt PH :D Egy kis adalék(vagy inkább megerősítés) a másik cikkhez: mivel úgyis le lesz gyalulva a rendszer még egyszer (hmm ez a szószerkezet... hmm) gondoltam megnézem a Gigabyte oldalán lévő, catalystben lévő AHCI vezérlőt.. Hááááát.... Lehet csak az öreg lap miatt, de szerintem ne rakja fel senki vagy ha felrakta és érdekes jelenségeket tapasztal, az szedje le, eszközkezelőben át lehet állítani szerencsére a windowséra.
    A samsung magician nem ismerte fel az SSD-t vele, 70Mb/s irás volt , az olvasás tesztet meg nem volt türelmem kivárni, érdekes hogy ennyire szar :)
    Még egy kérdés, az rendben van hogy a szekvenciális olvasás nem megy 270 felé , ez még betudható a sata2 korlátainak. De a random read is csak 34259 iops ami még a felétöl is messze van az elméleti 86000 nak, inkább egyharmadához közelít. Még mindig a szinte szűz windows telepítésröl van szó, semmi sem zavarhatja a tesztet szerintem. Most nézem 12 Giga van használatban a "C" meghajtón, kár hogy ez nem marad így :D

Új hozzászólás Aktív témák