Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Imco #14036 üzenetére

    "Illetve még ami fontos lehet -írtam is-, hogy az X86 W 8.1 dvd-ről felment."
    Tehát akkor ezek szerint a DVD-ről telepítés során - a DVD-n a 32 bites Windows 8.1 volt - minden esetben hibátlanul települt, a Kingston V300-ra is? (NEM Kingstone, hanem Kingston, ezt már többször rosszul írtad. :) )
    Mert akkor erről a részletről eddig lemaradtam, bár lehet, hogy írtad előtte is. Amikor pedig pendrive-ról telepítetted a 64 bitest, akkor mindig elvérzett? Csak hogy tényleg tiszta legyen a kép.
    Most csak azért kérdezgetem, mert kérdés, hogy az számít-e, hogy 32 bites vs. 64 bites volt, vagy pedig inkább az, hogy milyen adathordozóról telepítetted - ezt még ki kéne deríteni. A korábbi hsz.-emben is linkeltem olyan fórumot, ahol kiderítették, hogy egyértelműen és következetesen a pendrive-val kapcsolatos volt a probléma; de még az is elképzelhető, hogy a pendrive amúgy rendben lenne, de valamiért úgy általában pendrive-ról (tök mindegy, milyenről, és most ki tudja, miért) nem jön össze az OS-telepítés, elakad egy adott ponton.
    Szóval viccen kívül, megpróbálhatnád azt, hogy ugyanazt a 64 bites Windows 8.1-et, amit pendrive-ról nem sikerült telepíteni a V300-ra, meg az ADATÁ-ra sem, felrakod egy DVD-re, és megpróbálod arról telepíteni. Most már bármit el tudok képzelni. :DDD Mindenképp valami inkompatibilitási problémának tűnik a dolog, ilyen esetben totál hülye kombinációk is elképzelhetők, ilyen hardveres (és szoftveres) dolgokban mindig vannak meglepetések. Lehet, hogy amúgy totál semmit nem old meg, csak akkor már szűkítsük le még jobban a problémát kíváncsiságból. :)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák