Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • Cathfaern

  nagyúr

  Annyira nem parajelenség, de ez az egyetlen flash-es topic, újat meg nem akartam nyitni (na meg upnak sem utolsó ;)). A problémám a következő lenne: elkészítettem egy animációt a flash mx 2004-ben. Ezt .avi-ba kéne exportálnom (vagy bmp képsorozatba). Ha .aviba akarom (tömörítetlenül, hogy ez ne zavarjon be), akkor csinál egy fájlt, de az 605kB-os Természetesen nem oké, ha elindítom, akkor egy pillanatra elkezdi lejátszani, de rögtön abba is hagyja, s csak feketeség van (mondjuk fekete hátérrel csináltam). Ha .bmp-be akarom, akkor meg az írja ki, hogy unable to export, because the document contains screens.

  Ellenben .swf-be, .exe-be, .html-be gond nélkül tudom (a publish menü segítségével, míg a fenti próbálkozások export menüből mentek. De megnéztem, exportal is megy az .swf), de ezekbő nem tudok avit csinálni (Adobe Premierrel kéne megetetni az animot)

 • Cathfaern

  nagyúr

  Ez nem lehet igaz :O A problémát sikerült kezelni egy swf2avi programmal, viszont fellépet egy olyan probléma, hogy nekem egy szöveget -1920 pixellel kéne lejjebb tolni (magyarul 1920-al feljebb, de ezt - -al kell beadni a programnak)...viszont ahova ezt be kéne írni, oda max. 4 karakter fér be :O

Aktív témák

Hirdetés