- A Microsoft szerint egymást gyilkolják a tartalmakért az AI érdekében
- Kiderült, hogy mennyibe kerül majd a reklámmentes Facebook és Instagram
- Tarolhatnak idén az akciókkal a kínai online áruházak
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
- Affinity Designer
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gmail
- Windows 7
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
- Kiderült, hogy mennyibe kerül majd a reklámmentes Facebook és Instagram
- Microsoft Excel topic
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tulajdonképpen nem az ördögtől való elképzelés... Annyi MZP = Gyurmány reklámot kaptam a youtube-on a kampány időszakban, hogy inkább előfizettem a RED-re, a reklámjaikat meg egyék meg.
Akkoriban a facebookon is lett volna erre igény, még írtam is a supportnak ez ügyben, de persze nem jött válasz...A normál termék reklámok már kevésbé zavarnak, el sem olvasom őket, meg sem jegyzem. Szóval a normál hirdetések az esetemben teljesen hasztalanok a hirdetők részéről.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Zirowe
nagyúr
Az algoritmusuk annyira szarrá tette a feedet, hogy egyszerűen nem éri már meg megnyitni az oldalt.
Fogalmam sincs, hogy ilyen feltételek mellett ki használja még, hát még az a kör, aki fizetne is érte.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
enginev3.0
félisten
Ugyan így vagyok vele, eddig is alig használtam, most már még kevesebbet
Olyan lehetetlen oldalakat hoz be hírfolyamba amikre sosem kerestem, sosem érdekelt, sosem beszéltem rólaEgy rakás szr az egész, ahelyett hogy normálisan alapból időrendbe hozná be azt a pár ismerősöm posztját és kész
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit kellett volna csinálnom? Szinte csak közpénzből megtolt propagandát hozott a facebook reklám gyanánt. Mindegyiknek más volt a feladója, így hiába nyomtad be, hogy nem érdekel mert jött helyette ugyanaz 10 másik feladótól.
Vacak dolog, hogy ilyenért fizetni kell de lassan megint jön a kampány időszak, szóval egy ilyen fizetős reklámmentesség még akár működhet is. Legalább arra az időszakra...
*szerk: egyébként vágom, hogy gyakrolatilag nincs EU-s support. Nem is vártam választ a kérdésemre tőlük, csak azért írtam, hogy érezzék a törődést, hátha valaki elolvassa...
enginev3.0: nektek posztolnak az ismerőseitek valamit? Én kicsivel 200 alatt vagyok ismerősök terén, de közülük szinte senki nem tol semmit. Egyszerűen csak vannak...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
enginev3.0
félisten
Nekem 604 ismerősöm van, csak olyanok akiket valóban ismerek személyesen is
Ennek a 90%-a le van tiltva, mármint a posztjaik, de a maradék néha néha posztol, ehhez képest megnyitom az appot vagy a weboldalt egynap párszor, van hogy ugyan azt a posztot látom legfelül amit korábban is, aztán jön a sok "fb szerint engem érdekel" poszt valami lehetetlen oldalaktól
Borzasztó az egész hirfolyam
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zirowe
nagyúr
Posztolnak, csak nem rakja ki nekem.
Lehet neked is posztolnak, csak nem hozza be.
Random, korábban likeolt oldalakat hoz folyton be, amikkel 0 interakcióm volt, meg hiába frissítem, ugyanaz az jelenik meg mindig.
Használhatatlan.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Szerintem is. Használhatatlan. Van, hogy egy hétig ugyanazokat a posztokat dobja fel.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 14 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
-
Armagedown
őstag
Nekem is teljesen haszontalan postokat ajánl, ahelyett, hogy az ismerősök bejegyzéseit mutatná időrendi sorrendben, szerintem is ez volna az elfogadható egy úgynevezett közösségi oldaltól.
Időnként pedig valami furcsa oknál fogna folyamatosan szerencsejátékot reklámoz.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
-
edward2
addikt
persze youtubeon is dől a propaganda. Mindig reportálom, hogy félrevezető kamu információ, de ugye google is csak addig érdekelt a 'misinformationben' amíg dől hozzájuk a pénz.
Az meg külön megérne egy misét, hogy facebook kormány oldalakon a kommenteket véletlenszerű sorrendben listázza a FB. Tehát a legjobban likeolt kommentek szépen el vannak dugva... Gondolom ők is szépen kapják a pénzt így hirtelen őket se érdekli a "demokrácia"
Én támogatom, hogy a FB álljon át a csak fizetős módra. Legalább havi $20+ az előfizetés. Sok problémát megoldana
-
kicsako
senior tag
Náálam 90%-ban sportoldalak vannak lájkolva/követve, csak erre használom a facebookot, elég jól is működik
Persze nálam is néha spameli az ezeréve véletlenül bekövetett oldalak posztjait, de 2 kattintással megy is az unfollow.
Xiaomi Mi 10T Pro, PlayStation 5, Gamer PC(Ryzen 5 3600+RTX3070), LG OLED 55C11LB
-
edward2
addikt
válasz
arnyekxxx #19 üzenetére
ja elméletileg úgy listázza. gyakorlatban 2 opció full haszontalan. Egyedül az összes komment ahol látható minden. Több száz lájkos kommentek vannak így elásva 500. kommentként.
szerk: "most relevant": a leírása szerint: barátok illetve a legtöbb aktivitással rendelkező kommentek mutatása. Konkrétan nálam ez az opció a legtöbbször nem mutat 1 kommentet se vagy 2-3x 10 like-os kormányt körbeujjongó kommentet. A több száz like-os kritikus kommentet csak az összes komment alatt lehet előszedni és ott is 10 perc mire megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
válasz
arnyekxxx #21 üzenetére
Oké akkor nekem:
Releváns=0 komment, de csak például magyar kormány facebook kommentjeinél egy bármilyen random fan oldalon működik ott A legtöbb likeot kapott kommentek szépen sorban vannak (és itt most nem az a lényeg, hogy ezekkel a kommentekkel egyetértesz-e hanem valahogy meglepő módon máshogy működik az algo...)
Legújabb=kb 5 komment mondjuk 1000ből a többihez azt írja, hogy nem relevánsok ki lettek szűrve...
Összes komment=az egyedüli ami valóban megmutatja az összes kommentetNekem legalábbis így működik....
-
Meridian
senior tag
Nekem most is reklámmentes
[ Szerkesztve ]
-
-
Corleone33
aktív tag
Maradok a reklámblokkolónál, köszi.
-
válasz
Corleone33 #26 üzenetére
Sajnos, az FB-n nem mindent fog meg a reklámblokkoló.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 14 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
-
arnyekxxx
veterán
https://index.hu/kultur/2018/09/10/viagogo_jegyarusitas_online_jegyvasarlas_csalas_lehuzas_atveres_jegyuzerek_jegynepperek/
A cég őrületes összegeket költ arra, hogy a Google keresőoldalain reklámozzon, amivel egyrészt azt érik el, hogy a Google-nek ne nagyon legyen kedve olyan komolyan foglalkozni a problémával, másrészt viszont azt, hogy szinte minden koncert vagy focimeccs jegyeire rákeresve a legelső találat a Viagogo legyen, vagy ott legyen az első néhány találat között. Még akkor is, ha az ember van annyira tudatos nethasználó, hogy legalább beírja a keresőbe, a „hivatalos jegyeket” keresi: ettől még ugyanaz lesz az eredmény. Bár a Google minden esetben jelzi egy apró hirdetés-ikonnal, hogy ezek nem valódi keresési találatok, hanem fizetett reklámok, azért ahhoz legalább valamennyire ismerni kell az online keresőmotorok működését, hogy ez feltűnjön. Arról nem is beszélve, hogy a Google-nek érdeke, hogy összekeverhető legyen a reklám és a valóban hasznos találat, hiszen a cégek nyilván nem nagyon akarnának itt hirdetni, ha piros, villogó felkiáltójelek jeleznék, hogy ez csak reklám, ne kattints ide.
Új hozzászólás Aktív témák
it Állítólag a Meta azt fontolgatja, hogy pénzért cserébe reklámmentessé teszi a Facebookot és az Instagramot az EU-s felhasználók számára. A kanadai hírblokádot eközben a kormány engedményei ellenére sem oldják fel.
- Kormányos topik
- Affinity Designer
- Korlátozott példányszámú VGA-t dobott piacra az MSI
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- 120Hz!!! 4G LTE!!! 360 TouchScreen!!! HP EliteBook 1040 G6 i5-8365U 16GB 2000GB
- 120Hz!!! 4G LTE!!! 360 TouchScreen!!! HP EliteBook 1040 G6 i5-8365U 16GB 1000GB
- 120Hz!!! 4G LTE!!! 360 TouchScreen!!! HP EliteBook 1040 G6 i5-8365U 16GB 512GB
- Apple MacBook Pro 13" /i7/4GB RAM/480GB SSD/479 töltés ciklus/12 hónap garancia
- 10"-os SIM kártyás Sony Xperia z4 tablet leárazás! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest