Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    Alien: Covenant 7.5/10

    Gondoltam ez a film jó ürügy lehet arra, hogy kipróbáljam milyen az új mozi a Mammutban.
    A székek (inkább fotelek) nagyon kényelmesek, a hangosítás jó, és lehet végre az első sorba is jegyet venni, mert úgy néz ki rájöttek arra, hogy ha nem a vászon előtt egy méterrel kezdődnek a sorok, akkor az első sorokba is vesznek majd jegyet az emberek (lol). Most láttam először moziban 4K projektoros filmet, ilyen távolságból kb. semmivel nem volt jobb minőségben, mint egy 720p-s bluray rip fél méterről a monitoromon.

    A film teljesen rendben volt szerintem. Ahogy olvasom tipikusan azok a legkritikusabbak megint, akik újra azt vizionálták, hogy ez a film majd az első két Alien szellemi örökségét próbálja továbbvinni. A Prometheusból nem tanultatok, vazze? :N
    Ez egy korrekt akció-horror, és semmi más. Az akciójelenetek jók, a látvány pazar. Amikor meghallottam a klasszikus Alien témát amit landoláskor kezdtek nyomni, annak különösen megörültem.
    Hogy a karakterek szarok, meg idióták a dialógusok...most komolyan, az első Alien filmekben hány emlékezetes karakter volt Ripley-n, meg talán Bishopon kívül? Egy sem...a dialógusok mennyivel voltak különbek? Semennyivel?
    Itt most újra a Faszbender viszi a hátán a filmet, ahogy a Prometheus-t is anno.
    Igen, kiszámítható a végkifejlet is. Tegye fel a kezét, aki számára nem volt azonnal egyértelmű, hogy a Walter a David.
    Egy szó mint száz: a hibái-hiányosságai ellenére szerintem ez egy korrekt film.
    Megválaszol korábbi kérdéseket, és új kérdéseket vet fel, amelyek majd a folytatásban lesznek megválaszolva.

Új hozzászólás Aktív témák