Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
    Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

    Mostanában valahogy a sorozatgyilkosos témák jönnek velem szemben, így a My Friend Dahmer megnézése után már nem is lepődtem meg mikor a Netflix feldobta ezt (meg a hozzá tartozó dokumentum filmet, függetlenül attól hogy a Dahmer-est nem a Netfilxen néztem), hátha érdekel. Sokat mondjuk nem vártam tőle, Zac Efron nekem egy közép szint alatti vígjáték bohócnak tűnt eddig.

    Bakker.. ez a gyerek, tud színészkedni! Igaz, ehhez kellett még a rendező is, így ketten tök jól megoldották, hogy tudjak izgulni, sőt, sajnálni ezt az embert, akiről tudjuk, milyen szörnyűségeket követtet el. Nekem működött ez a barátnő szemszögéből, vagy az "ártatlan vagyok" oldalról való megközelítés, ahol nem a száraz tényeket látjuk, hanem embereket és érzéseket. A vége mondjuk kicsit szájbarágós, túldramatizált volt, de egész addig, nagyon jól működött a dolog (aztán lehet hogy csak a fent megemlített film középszerűsége után volt csak felüdülés, nem tudom). Mindezt jó mellékszereplő gárdával, szép fényképezéssel, remek zenével.
    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák