-
- Utoljára frissítve: 2019-09-24 16:15:31
IT café
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Hozzászólok Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Nah mégegyszer kösz
Tervezett valami szankciót ezekre az EA valahol olvastam, nem él még ugye? Vagyis működik ez a lehetőség még, büntetlenül?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Tegnap csináltam pár sbc-t az Advance-ből, mert az még kimaradt...
Mondtam a kisfiamnak jöjjön és nyisson 3-ból kettő walk out
Persze bankot nem robbantottam, de legalább elment az alagút végéig, 5 és fél éves kisfiam meg ott imádkozott, hogy sétálj be légyszi...
Majd minden nyitás után mikor mondtam neki, hogy szuper, de nem sokat ér megkérdezte, de azért jó játékos ugye?
Amúgy Pique és Pjanic volt, aki kisétált. 88-as játékos 30K áááá...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Köszi a tippeket!
Az az igazság, hogy pl csapatom van. Mindenképp megcsináltam volna, ugyanis ha még ezt sem használom ki, akkor már szart sem ér a játék... Ezen legalább nem idegesítem fel magam. Van coin így melóban elszórakoztam vele. Ezért csinálom az összes SBC-t és remélem hamarosan jönnek a ligák is. Jó kis móka amúgy ez a része és rohadtul nem érdekel mennyibe kerül, mert 3-4 nap alatt visszatöltöm. Van 600 játékosom. Még a National Pride van és kész minden. Lassan, de biztosan :-)
-
Sickboy25
addikt
Szelso lesz most! LW 7-es chemen a masik oldalon IF Mahrez szaladgal... meglatjuk!
-
-
Sickboy25
addikt
Igazabol nem panaszkodom...
bar szerintem aguero, de jong volt 200 k tobb nem volt. De jogot kicsit koran adtam el most tobbet er... Asszem aguerot is eladom, mert Pukki nagyon op es de Bruyne nagyon kene:-)
-
Sickboy25
addikt
Jol van valoban egesz jol adja most...
de ha mar keveset jatszok, akkor a csapatepites maradjon meg nekem elvezetnek:-) lesz egy jo kis csapatom, de attol meg nem leszek penges jatekos...
-
Sickboy25
addikt
Nah most van baj gyerekek :-) Be akarok lépni a companionból és azt írja, hogy egy másik eszköz használja... Aszzem valaki bekalandozott, meglátjuk mi marad a látogatása utánVaklárma vóót!
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Nah azt hiszem előre léptél, mostmár ne engem szidjanak...
Ma DiV8 Rank3 egy Gündogan jött...
Az a de Bruyne a kedvencem... Zseton már megvan rá, de várok a PLPOTM-ig, hogy ki lesz... Mert arra biztos kellenek az aranytallérok :-)
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Igazából kicsit ködös még, de feladatok után kapsz tokeneket, amiket be tudsz váltani iconra ezek közül.
Valahogy így néz ki röviden az algoritmus :-)[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Ez nekem valószínűleg nem lesz pálya, mert biztos rengeteget kell játszani hozzá... A SWap playerekből is talán egyszer volt meg mind...
Egy küldetés volt ami nagyon megérte az OTW Ndombele! Nagyon adja simán Kanté szint a védekezése, de magasabb, gyorsabb és erősebb is. Őt nem kell cserélni mostanában. Kaphatna IF-et és nagyobb lenne az értéke. Viszont a Tottenhamet elnézve onnan nem nagyon lesz mostanában IF :-)...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
szerintem LB Robertson állat nagyon, CB Bially és AKé kezdésnek nagyon pengék. Fernandinho gyengusz Fabinho sokkal jobb. CAM én IF Maddisont használom nagyon megy... Előre meg ha PL-re váltasz mindenképp csináld meg a Pukki SBC-t, mert OP a srác nagyon!
Digestive: nah ez azért kicsit durva nyitás nem gondolod?
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Még Pukkit csináld meg, mert később megbánod, ha lejár az SBC-je
Kristof_94: hol olvastad?
Gatho87: rosszul teszed, azért sokszor simán lehet fordítani, még 2-0-ról is...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Meg bizony! Ennyiért nagyon OP higgyétek el... Nincs csatárgondom azóta. Majd Auba fogja váltani, más nem kell...
Woodslave: sokan tolják a gold upgradet, pottyanhat belőle akármi... ha pl csapata van, akkor a többi mehet SBC-be. Nekem most 620 játékosom van, de pár hónap alatt kb. 2.000 -re szokott duzzadni.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Futbin szerint 20K-ból kijön, ami reális is lehet, ha nincs klubban játékosod.
Woodslave: Én is DIV8-ban vagyok nyugalom. Nehéz feljutni, ha kapok a döntetlenért 1-2 pontot, győzelemért 30-34 pontot és vereségért 30-31 pont levon. Nah mindegy is ez most nem lényeg. Ennyit nem játszok úgysem. Én szinte csak csapatot építek és sbc-zek. A liga volt a kedvencem ,ami úgy néz ki idéntől nem lesz. Én mikor először kezdtem (19-ben), már akkor is profin nyomtam az SB-ket, jó folyamatosan kikaptam, de egy idő után rájössz, hogy lehet elkalapálni, sőt idén lassabb is lett. . Én idén csak world classban játszom, igaz egy-két vereség 10-15 meccsen becsúszik, de így gyorsan jönnek a pontok.
-
Sickboy25
addikt
Ez a potm Auba nagy kisertes... de szerintem rohadt draga... love meg is lenne, de a jatek ezen szintjen erdemes beruhazni ra... 500K korul mozog
-
Sickboy25
addikt
Nah en most nem ertem mirol van szo benne... olvastan christijan kifakadasat is, de a sor palinka combo miatt kicsit lassabban megy az ertelmezes. Es reggel 8-kor meg edzoterem is lesz:-) jaj nekem
jah es ma befejztem a pride sbcket es semmit nem nyitottam, rohadt csalooook
-
Sickboy25
addikt
Hol van ennek a leirasa? Olyan csapattal kell jatszani amit nyitsz?
-
Sickboy25
addikt
Nekem csak egy Joao Cancelo es egy Rakitic erkezett...
egy kerdes: ez a Cancelo fiu eleg jo stattal rendelkezik erdemes lenne cserelnem if Auriert? Vagy adjam el, mert meg eleg jo ara van!
-
Sickboy25
addikt
Valaki használ de Bruynet? Idén is olyan jó lehet, mint tavaly volt?
MLS icon swapot nyomatom vagyis egész hétvégén négy meccset tudtam játszani abból 2 győzlem lett, tehát még várat magára. Klubból mindegyik liga kijött nem is a leggyengébbek amik az sb-hez kellenek. Már csak játékra kellene idő.
Viszont kb. 1,5 hete teljesen leállt a játékos eladás.Nincs semmi SBC amihez kellene, nincs liga sbc... Én ezeket hiányolom..[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Tudom, nem is írtam ilyet. Vagy a tradelésre gondolsz? Nem triplázódtak a MLS vagy egyéb feladatokhoz szükséges játékosok árai...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Most 300-310K Auba ez nekem 400K-ban simán megáll és lehet pottyan valami jó lap, eddig nem történt meg :-)
Annyira nem érdekel a coin, bár az igaz most nehezebb szerezni, mint tavaly, de már 2 hete ülök 400K-n úgy, hogy előtte a túlárazott Walcottot is megcsináltam és van még 670 játékosom a klubba, amit valszeg idén sehova nem kell gyűjteni.
Magyarul unalmas a játék és ezzel ütöm el időt, de igazából Walcottnál már ezt leírtam...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Nah elkeszult potm Auba! Egy allat, gyors jol fut uresbe, nincs elveszett labda... igazi op! Ket rivalst jatszottam vele 3 gol egy 2 golpassz. Mogotte camban potm Pukki egyelore csak cserekent de ket gol es egy golpassz utan lehet fix lesz es lecsereltem if Auriert Joao Cancelora, azt hiszem a vedelem is jo lesz van dijkig😊
-
Sickboy25
addikt
Hu gyerekek ezek nagyon adjak:-) mostmar egyszerre is jatszanak es nagyon mennek! Most jatszottam hat meccset szuper volt a jatek! 6- bol 5 win egy dontetlen es ket meccs ment vegig a tobbinel kileptek...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Szerintem meg siman megeri... es en ugy mondom, hogy hasznalom es nem statokat hasonlitok ossze. Az mar tobbszor bizonyitotta, hogy ebben a jatekban semmit nem jelent. Nekem vele a jatek vegeig megvan a csatarom, nemhiszem, hogy ebben a kategoriaban lesz jobb. Bar a 19-ben gold Aubam volt az is jo volt, de ez a potm sokkal jobb. Neha mar csalasnak erzem
A jatek sbc reszet mar parszor leirtam, igy azt nem ismetelgetem, igazabol a kinek mi eri meg-et siman el tudja donteni barki. Draga az biztos, de nincs mas epitos sbc. En tobbet tudom hasznalni a Companiont, mint a boxot... Ennyi![ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Jah igen... Múlt héten kaptam egy alacsony szintű csapatot, mondom lenyomom ultimateben. Jól is kezdődött, hamar rúgtam kettőt, de a 2. félidőben aztán láttam, hogy a full bronz csapat, beindult... 83. percben 2-1, ajjaj mondom, és elkezdtem passzolgatni hátul és mi történt a 3. kör után sem erő nem volt a passzaimban sem pedig pontosság, minden védőmnek kellett egyet-kettőt lépni már a labda felé, de ekkor már a 90. perc volt. 2 perc hosszabbítás. Már passzolni lehetetlen volt, mondom előre vágom erremit nyomok az Y-t. Elcsípte az 57-es bronz lesprintelt mindenkit és beverte. a hosszabbítás 2,5. percében. Onnan jött a hosszabbítás, majd kaptam 3-at még. Esélyem nem volt :-)
-
Sickboy25
addikt
Király... Milyen kombinációval lehet taktikát váltani kezdéskor? Gondolom nem nyomsz pauset? Mert próbáltam a paddal,de nem működött...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Ezt végig sem tudom olvasni... Írtak egy új programot??
LedyGyuszi: a scream lapokba kik kerülhetnek? Ezt már lehet tudni vagy meglepetés lesz?
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- [Re:] Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- [Re:] Hét új játékkal frissül decemberben az Origin Access szolgáltatás (PC)
- FIFA 20 OFFICIAL
- Iqos cigaretta
- [Re:] Hattervilagitasos Amazon Kindle Touch (10.generációs) Ebook olvasó + magyar garancia
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Állvány topic
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Dell Latitude 7390 2-in-1, 13.3"FHD IPS 360° érintő, i7-8650U, 16GB RAM, 512 NVMe SSD gar 2021.12
- IPhone xs max 512gb vadonatúj,független space gray
- Samsung Galaxy S10 Plus /Mint az új, Független, Garancia 2021.10.14Alza.hu vásárlás!
- Nintendo Switch Lite Játékkonzol uj BONTATLAN 1-Év Garancia!!!!
- Samsung SM-T113 tablet leárazás!! Karácsonyi akciÓÓÓ!