- Windows XP
- [Re:] A Magyar Telekom eladja balatonkenesei szállodáját is
- Programozás topic
- [Re:] IT-fizetések 2019
- [Re:] Kínában kötelező az arcszkennelés az új SIM kártyához
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- Milyen routert?
- Synology routerek
- TP-Link Archer C5 - AC1200 router
- Asus router-ek
-
- Utoljára frissítve: 2019-09-24 16:15:31
IT café
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Hozzászólok Aktív témák
-
arpo04
senior tag
Internet teszt esetén volt hasonló nálam ha az ellenfelem megcsinálta. Gusztustalan az egész, de azt kell bannolni aki fel meri hívni a figyelmet a hibákra. Ezer sebből vérzik a játék, mégse figyelnek oda a játékosok vissza jelzésére. Passzolni 5m nem tudok, de a saját harmadból tökéletesen indít és teszi rá a játékosa lábára...
Szigma: nekem Dembele-t és Carlost futották meg. A legjobb az volt mikor Robi C. rá rúgta és mellre vette a védő, abból meg kontraIrl kívánok egy ilyet annak aki ezt kitalálta. Megnézném mennyit fog utana meg futni.
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Sasa22
junior tag
Igen.. èn szerintem offolom a jàtèkot, csak talàlnèk valamit ami leköt, annyira hogy le tudjam rakni ezt a sz*rt..
Tegnap az volt a kedvencem amikor 5 ziccerből egy sem ment be, volt 15 kapuralövèsem, màsik csapatban scream Özil 6-7es chemen, 0 szögböl a 2*os jobb làbàval akkora golt vert, hogy csak lestem.. 3 kapuralövèse volt a meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
Readonly2
tag
Egyetértek. Az, hogy leköpte az EA logót a legkevesebb amit megérdemelnek . Eltiltani valakit csak ezért amikor a glitchek és Coin transzferek mennek 1000-el? Ugye ők sem gondolják komolyan? Mostani WL után vérnyomáscsökkentőre lesz szükségem mert az eddigi nem tökéletes de vállalható gameplay átment egy nagy vödör ...ba. Évek óta nem képesek megoldani pl azt, hogy a magas labdák ne zavarjak össze a védőket teljesen, a helyezkedés sokszor förtelmes, látványosan húz vissza a játék rengeteg alkalommal, kapusok megfognak lehetetlen lövéseket majd szemmel vernek egy beadást amikor senki sincs a környéken . Jobb esetben az utolsó pillanatban észbe kapva fele ütik rosszabb esetben a csatár elé ..
-
Blashe
aktív tag
Gyerekek, ezt ki kell mindenkinek próbálnia!
Ebben a retek gameplayben és laggban az egyetlen használható taktika és felállás.
Mindig van kinek passzolni és védekezésben szinte mindig elakad valakiben. Fantasztikus felismerés volt Mdewc! Le a kalappal! Ezt még a Special One sem csinálhatta volna jobban. Respect! -
HoReSz1975
őstag
ezzel teljesen egyetértek, ez sz@r vicc az idei FIFA, játszhatatlan sz@r, 87" a csapatom és folyamatosan ver mindenki, nem lehet indulni, nem lehet szöktetni, hiába a gyors játékosok, esélytelen, nem lehet távolról löni, nem lehet szerelni, az ellenfél csapata bármilyen sz@r, elver, ő csak tologatja, cselezget, elhúzza a labdát, és érdekes módon az összes passz bejön neki, az ellenfelet nem fújja le a bíró erőszakosabb elvételért, egyszerűen felháborító lett ez a játék, ezért is nem játszok online, de most ideg és szétszálnak az idegeim, mert kell a Season pass tejesítéséhez az XP
iPhone 8 64GB Arany/Gold: 99 999 Ft; G.Skill DDR4 8GB/3200 KIT RipjawsV Black (F4-3200C16D-8GVKB) eladó! 2xKIT=4x4GB: 25 000 Ft
-
arpo04
senior tag
Egy meccset jatszottam vele, velemenyt nem tudok mondani. Vagy megallt a kep vagy 3-4× sebbessegre kapcsolt. 0-4. Masodik felidore megjavult a jatek es kics Jurgen mar nem brillirozott.
Esport
Fb-n kulonbozo adomanyokat inditanak; szerintem mi, fifa kozosseg is kezdjunk gyujteni nekik uj server parkra.
Szigma: johetnel jatszani friendlyt mert a wl per pill jatszhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
egész jó lett amit leírtál, viszont most játszottam egy gyerekkel, gyengébb csapata volt és érdekes módon a 100 perc után is lefutotta a lassabb védője a félitőben becserélt szélsőimet, sőt azt vettem észre hogy neki az energiája nem is akar lemenni nagyon, mintha feltöltötte volna, hogy a francba csinálja, okosba csal
iPhone 8 64GB Arany/Gold: 99 999 Ft; G.Skill DDR4 8GB/3200 KIT RipjawsV Black (F4-3200C16D-8GVKB) eladó! 2xKIT=4x4GB: 25 000 Ft
-
Stylerr
őstag
Konkrétan fáj az idegtől és a csalódottságtól a fejem. 10-1 után gondoltam rámegyek a gold1-re. Ebből lett egy silver 1. Túlzásnak tartottam Kurtot amiért leköpte az EA logót, de ezután én meg tudom őt érteni. Hányadék az egész.
Guru: Igen, ez lehetett. De a furcsa az egészben az, hogy 10-1 után az első 2 vereség ilyen ki-ki meccsen lett. Utána meg mintha szándékosan veretne meg az EA. De lehet a delay miatt érzékeltem ezt. Abba kellett volna hagynom 10-5 után. Kár érte. Na majd legközelebb okosabb leszek és higgadtabb.
[ Szerkesztve ]
Ps4 Pro
-
Edgar2621
senior tag
Nagyon köszönöm Neked a taktikát, másképp nem lehet játszani ebben a delayben. 15/14-et hasítottam, türelmes voltam és a végletekig passzolgattam ha vezettem. Az egyetlen vereségem egy német srác ellen könyveltem el, aki háromszor annyit játszott mint mi ketten öcsémmel és a meccsen kétszer rúgott kapura majd tizenegyesekkel megvert. Nincs miről beszélni most már, mindenki rohan és nyomogatja a szerelést mert tudják hogy a delay miatt simán bejöhet. A labdabirtoklási arány 70-30 volt minden meccsen, senki nem akar támadást építeni, ha nem jön be maximum 4-5 passzból a lövés akkor inkább zár vissza. Én egyetlen gólomat sem nézem vissza, inkább a 0-3-nál gólt lövő majd dab-elő gamerekről ne is beszéljünk. Imádom a focis játékokat és ezt is tudnám szeretni ha nem lenne delay, de így nagyon nehéz lesz hosszabb távon kitartani mellette.
XO: Gollami26
-
Z'Z"
őstag
Teljesen félreértetted, félreértitek a mondandómat.
Lehet én fogalmaztam rosszul.
Reggel út közben, lehet nem gondoltam át rendesen a dolgokat.
Nem az volt a célom, hogy megint nekimenjünk gurunak.
Én, megpróbáltam vele korrektül kommunikálni, szerintem a többire nem volt szükség.
Tudom, ismerem a tudását, hiszen játszottam már ellene.
Egyszerűen, csak megróbáltam, hogy ne a negatívumok legyenek előtérben.Úgy látszik, nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
senior tag
Hali,
Összejött a cash Messire. Konkrétan bármikor megvehetném, de félek hogy a Black Friday miatt lesz jóval olcsóbb is.
Ti mikor veszitek? Vagy tojjak bele, és inkább játszak végre Messivel? :)
CAM-ként, vagy STként használjam?
Crespo lenne aki előtte, vagy mögötte tolja. Vele amúgy meg vagyok elégedveEz a terv:
Crespo
Guedes / Messi / Morales
De Jong / Vidal
J.Alba / Militao / Hermoso / Semedo
AreolaÜdv
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
Van már két éves?
Nekem három évesen a kislányom úgy kezelte a kütyüket, hogy eszméletlen.
Öt évesen a nagyanyjának mutatta meg, hogy hogyan kell kezelni a számítógépet.
Eszméletlen, hogy milyen érzékük van a mai gyerekeknek a technikához.
Ja, Hozzáteszem hat évesen, már visszafelesel az apjának.😍
[ Szerkesztve ]
-
getdizzy
aktív tag
Graat,
Elég jó lapnak néz ki, de nekem sajnos a sima lapja valamiért nem adta, azt a kis plusszt semedoban találtam meg
Ugyanígy Lenglet és Alba is le lett cserélve, előbbiből valami hiányzott amit Ramos pótol, illetve Alba pedig rengeteget ment el a helyéről és kerültek mögé
Kész a WL-re a csapat (csak kár hogy mobil neten fogok a hétvégén játszani, szóval delay az lesz)
Ti hogy álltok a csapatépítéssel? -
eM'82
senior tag
5ből 4 ellenfelemnél ott volt a kezdőben.
Én is csereként hoztam be általában. Utolsó meccsen 2 gól, 1 gólpassz. iF Wernert betoltam még mellé, mögöttük Messi. Nem volt delay, se lagg, ellenfél kb azonos szint mint én, csak hát a cheathármas ott volt elől. Sikerült bedarálni.Az esetlegesség nem tetszik a WLben (igaz ez a DR-ra is). Ha olyanja van, akkor minden gól, ha pedig nem kedvel, akkor meg minden kapufa/fölé/mellé. Lehetne kicsit jobb az eloszlás. Ellenfélnél dettó.
Messi-vel van értelme finesse-ket szórni, meg chip shotokat, tök mindegy ki áll a kapuban.
10 meccsem maradt, 3 win kellene a Gold3hoz. IMúltkor nem ment a 9-ből csak 2.
Igaz, szét izgultam a meccseket (+volt olyan hogy kapusommal ki akartam rúgni a labdát gyorsan, az meg belebombázta a védőmbe... Özil köszönte szépen, gól).
Valaki pro letolhatná helyettem :D. Meglátom ma az első pár meccsen hogy adja, aztán kiderül sikerül-e?MdewC: ti hogy tudjátok párban tolni? Megbeszéltétek az idősávokat? Folyamatos online instant message kapcsolat?
-
arpo04
senior tag
Mi is ketten toljuk és érdekelne, hogy csináljátok?!
Gondolom ez titkos fegyveretek, ami meg a CT-nél is jobban féltetek.sz_abika: ezek szerint felemás a megítélése. Nálam is tökéletes cserélnek bizonyult ahogy Osimhen is. Passzolni nem nagyon tud de mindent is bever.
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
senior tag
Miért ne? Nem warez. Van ami ebből evidens, van ami nem. De akkor nem feszegetem a témát.
Tigibeeb: igen, Wolfsburg játékossal kell gólt lőni. Másképp azt írták volna hogy: "Win a squad battle match using Wolfsburg players in your starting squad."
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Huawei Honor 8 32gb
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] Honor 8
- [Re:] Xiaomi Amazfit Stratos 2 okosóra, újszerű, megkimélt, dobozában eladó+ extra óraszíjjak
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Windows XP
- [Re:] A Magyar Telekom eladja balatonkenesei szállodáját is
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12.9 256Gb WI-Fi 3 gen. + PENCIL + UAG TOK MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN 2020.08.5
- 52" Samsung Full-HD Prémium kategóriás TV, TruSurround hangrendszerrel
- Panasonic Lumix G80 12-60mm vadiúj, garanciális
- Gigabyte AORUS SLI HB bridge RGB (1 slot) Eladó! 4.990.-
- Új Zsír Díszdobozos ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490UAR -35% Blue Gold Ultrabook 14” Bivaly i7-8550U 16GB
- TOP AM3+ proci: FX-9590 Black Edition 8x4.7/5GHz
- iPhone XS MAX 64 GB iOS 12.3.1!! APPLE Garancia - Független, SZÉP állapot - KÉPEK - Bp/Szfvár/Futár
- ÚJ állapot***Lenovo ThinkPad T470***MAGYAR vil.bill.***i5 73000U/16GB RAM/512GB NVMe SSD
- APPLE TV 32 GB 4. generációs Apple TV 32 GB bontatlanul, összes tartozékával és számlájáva
- > 8GB >HyperX Black Fury Kingston>1600 >Samsung 1333 Mhz >Dual Channel Kit >PREMIUM