Hozzászólok Aktív témák

  • Csokipuding8

    tag

    - gyerekek, mióta kijött a game letoltam már 20 online meccset de még nem volt laggom....!
    - basszátok meg ennyire realisztikus még sosem volt a labda fizikája.... olyan élethűen mozognak a játékosok is h óriási!
    - nem tudom ti hogy vagytok vele, de se hendinek, se kickoff glitchnek nyomát se látom mióta tolom ezt a részt... álmodom..?
    - Szigma: feltölt egy képet h nyitott egy 300 ezres játékost a játék második hetében
    - valaki tegye vízbe a kezem h felkeljek, de konstans a játékmenet már sokadik meccs óta. Sőt, játszható a draft, az sb meg minden játékmód. Egyedül online érezni azért h húsvér ember ül a másik oldalon, szóval beszarás...!!
    - nem tudom csak azért e h prom van, de iszonyat reszponzív a játékmenü mindenhol. Matchmaking is kurva gyorsan megy, nektek is ennyire gyors?! Fullos latency mindig... el se hiszem..!
    - végre ugrott egy szintet a grafika srácok, durván néz ki ez a rész. Csomó új gólöröm is van és a legjobb: a kártyákon szereplő értékek iszonyat validak eddig, pace, lövés, erő meg minden nagyon pengén érződik, a különbséget is tök reálisan lehet érzékelni... a 30 sprintes védőm mellett valóban szotyizva széttett arccal fut el Bolt, de még egy pappé is... Vannak gyenguszoknak is pillanataik, de érződik a fizika és kijönnek a statok!!! Végre már, ezt vártuk több éve, fú de király!!!....

    Nah...
    Van rá esély h ilyesmiket fogok olvasni pár hét múlva vagy már most vegyem meg az árából inkább azt az akksis csavarhúzót amit kinéztem tegnap..??

      

Hozzászólok Aktív témák