Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    válasz Blashe #2360 üzenetére

    Tényleg nem akarok negatív lenni, szóval aki úgy érzi sok az inkább ne olvassa ezt, de muszáj leírni. Szóval ez ami megy az EA-nél FIFA fronton felháborító. Komolyan az ember már lenyelné a paytowin rendszert is, vagy kifizetne többet a játékért ha legalább nagy százalékban rendben lenne a meccsek közben a kapcsolat.
    Elszomorító, hogy amire azt mondtuk 5-6 évvel ezelőtt, hogy rendben van, mert még nem volt megfelelő az infrastruktúra sem nálunk, sem az EA-nél az nem változott. Persze több játékos, de a befolyt összeg is jóval nagyobb és tapasztaltabbak lettek a cégnél.
    Tényleg szomorú, hogy nem lehet igazán szeretni a játékot, élvezni a meccseket. És már tényleg nem számít, hogy az ellenfélnél Messi szaladgál vagy ikonok, de legalább legyenek egyenlő esélyek és ne zavarjon be semmi más. Gondoljatok bele, ha jön egy német srác fullos csapattal, akkor mennyi esélyed van. Az hogy pár meccsenként van egy kis lag, vagy mondjuk 10-15 meccsenként egy olyan amikor 3-4 alkalommal van egy kis delay beleférne, nem lehet tökéletes semmi. De az hogy szinte minden meccsen remélni kell, hogy jó lesz-e a kapcsolat, vagy azért fohászkodni, hogy az ellenfélnek legyen rosszabb... Krasi meg a többiek játszanak éjszaka, szerintem olyankor már aludni kell és akinek vannak másnapra tervei, kötelezettsége az alszik is. Nem normális hogy éjféltől játszanak az emberek egy olyan játékot amiben minden kis tizedmásodperc számít.
    Na ennyit erről, kiírtam magamból, remélem lesz változás mert ez így tényleg nem jó jelenleg és az irány sem tetszik.

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák