Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • MdewC

  Topikgazda

  Militaot eladtuk mert fiatalok voltunk és kellett a pénz. :DDD

  Most megváltunk Griz-től és Bale-től, egyrészt a 3 wf miatt (nehezebb a jobbik lábra forogni, plusz nagyon csúnyán rontják a passzokat), plusz Bale nehezen kezeli le a labdát és lassan is indul be, sok helyzetem elment rajta.

  Most RM Dembele jött vissza, Ferinek nem adja és én is látom a korlátait, de maestro tűrhető. Mindenképp kell az a pici extra dri rá, a lövését meg passzát kötelező boostolni.

  Próbáljuk tovább fejleszteni “olcsóbb” és turbó ikonokkal a keretet, akik talán nem veszítenek az értékükből, így megvettük baby Zolat, aki most marksman. A passza az kamu, brutál jól passzol, ha vkit nem zavar, hogy törpe, az nem fog csalódni. Messi kategória, csak nem 1M hanem 600K-ért jött. Teszteljük.

  Így most Hazard deadeye osztogat CAM, nagyon penge a pali, ha nem LW lenne, akkor 2-300K drágább lenne.

  Mendi OP, nagyon ajánlom, nekem jobban tetszik, mint Alba.

  Ramos van még és Sanchez hátul, utóbbi elég OP, nem szoktam szidni. IF Aurier se rossz az árához képest.

  Essien hibátlan.

  Pirlo. Hát Pirlo ő fura. Úgy értem az egyik, ha nem a legjobb lapunk, stat ellenénre elfogadhatók a szerelései shadow lappal, nem lassú, kapu előtt komolyan mondom alig hibázik... De az a dri és passz, az elképesztő. Lefordul, megindul, pörög és leadja. Extrém jó vele játszani. Ő a kapocs a 41212 és 4231/4222 között. Tudom, hogy lehetne gyorsabb, lőhetne még jobban (fineszei is fullosak) és lehetne jobb defben, de ha vki megszokja, akkor a sok forgolódás és passz miatt a többiek is többet kerülnek helyzetbe. Most wl kiderül mit tud, eddig egyik kedvenc.

  Első vidi, kis team teszt!

  [ Szerkesztve ]

  praise the Lord then finesse / best daddy player in fifa history

Hozzászólok Aktív témák