Új hozzászólás Aktív témák

  • LedyGyuszi

    addikt

    nos, tegnap én is elkezdtem idei első WL-m. 10/5, rosszabbra számítottam, bár még van 20 meccs... :DDD
    elég szoros meccseket játszok, a vereségek is egy gólosak. az egyiknél kiléptem 0:2-nél ,mert már annyira idegesített, hogy egy akció 5 percig tartott, annyiszor laggolt, mondom nem szenvedek tovább. ekkor szembesültem vele, hogy ilyenkor nem jár a 400 DR pont...tehát ha laggol ha nem, végig kell szenvedni ezt a fost.

    ellenfelek: talán 1 értelmes játékossal találkoztam. többi mind fifa 17-ben érzi magát és folyamatosan löbbölgeti ki szélre vagy a védelem mögé a labdát, sprint és bead. vagy egy játékosa pörög a labdával és fülén farkáén pörgeti a labdát és 30-40-ről már tüzes is, passz gomb sztem nála még fóliás.

    + SB: mintha a legendás fokozat a "pöccs" óta nehezedett volna. WC szinten gála előadást tartok, míg legendáson ő tart. egyet nyerek, egyet kikapok. 90-95%-osan passzol és ha beindul az egyérintőjével, elkapja a gépszíj már be is vert egy háromszor visszapattanó lövést. labdát szinte képtelenség elvenni tőle. néha már csak azon felkúrom az agyamat, ha megcsinál egymás utáni 10 odavisszaodavissza passzt két embere között... :DDD

    XONE: LedyGyusziHU

Új hozzászólás Aktív témák