Új hozzászólás Aktív témák

  • dtrms

    aktív tag

    válasz Kristof_94 #1237 üzenetére

    Igen....én is szenvedek. Tegnap mindegyiket megvertem legendaryn és top100 alja, elite 1 körül voltam. Ma belépek és 3 meccs 2lose, gold 1-be leestem.
    MINDEGYIK csapat, de tényleg mindegyik 85+-os volt. Neuerek, Lewák, Messik, stbstb játékosok voltak csak. Azért ez kicsit vicc kategória, hogy eddig a 8 meccsből 6 meccsen volt 90 fölötti játékosa az ellenfelemnek. (gépnek ugye) Nekem meg van egy 78-as csapatom, nagyjából 80-85ös chemmel és pénzem sincs mert transfermarketre nem léphetek be.

    Icon-t vettem, előfizettem originre is és még fifa pontokat is vettem....erre még csak kereskedni se enged. Tuti, hogy írni fogok az EA-nek, hogy kapják be a nagy **** (nem folytatom).

    Szerk.: amúgy gép ellen szar. Ma pl úgy döntött a gép, hogy minden játékosomra egyből fut 2 ellefél és hozzájuk még akkor ragadjon is a labda, mert miért ne. Na mindegy...az elite 3 jó lenne ha nap végére meglenne. Arra játszom inkább, hogy professionalon játszom végig majd, max egy egy world class és vasárnapra hátha sokaknak elfogy a 10 óra :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák