Új hozzászólás Aktív témák

  • sz_abika

    addikt

    Most hogy lement egy 6-1-1es DIV4 siker az új csapattal, tele vagyok megannyi kérdéssel és véleménnyel. Tele vagyok csupa csillag emberekkel, én nekem meg egy lefordulás is gondot okoz , ennek ellenére már eléggé rendben van a csapat és hozzák a meccseket nekem.

    Először is ebből dolgozom:

    Így is elég kompromisszumos a chem, de
    egy 190cm magas, 92pace RBt nem lehet nem szeretni. Eredetileg Hero Rodriguezt váltotta nálam all rounderként, de annyira jó ez a lap, hogy nem tudom kihagyni a kezdőből Meuniert.
    Koulibalyt mint Napolis, nem szeretném elengedni, ráadásul igazából csak úgy lehetni helyettesíteni ha az LCB poszt helyét egy 2x10x10méteres falra válthatnám be.
    Chiellini teszi a dolgát, így meg hogy vagy Abate vagy Sandro van mellette a chem miatt is kell.
    Sandrot mindenki ismeri, legjobb gold szélsővédő szvsz, mindegy melyik oldalt nézzük.
    Allan chem miatt van, Fabinho lenne a cél, bár bevallom ő inkább csak az itteni hype miatt került hozzám, semmi olyat nem mutattott a DIV4ben, ami miatt mindenáron kellene ő a kezdőbe.
    Neymar főleg AI ellen hasznos, gyakorlatilag a közelében lebutulnak és elfutok mellettük vagy egy sima heelflick és le is van tudva. Online kevésbé tudom kihasználni ezt az auráját, de néha lehetetlen lapos szögekből is bevarrja a hosszúba. Viszont van hogy nagyon beleszürkül a mezőnybe/jól hatástalanítják, ilyenkor csere,
    Musaval aki tényleg egy vicc hogy milyen gyors. Megéri agyatlanul kirugdosgatni saját térfélről szélre, 10/9 befutja és az övé lesz. Pont ez a tempó miatt lehet Neymarral csere, de a Finisher lapja miatt azért egész mások a beadások mint Neymarral.
    DP hibátlan, elöl/hátul/oldal/fent/lent, nem nagyon lehet belekötni, mindenhol ott van és még jól is teszi a dolgát. 400 meccsen vagyok idén túl kb, 2,5es gól átlag (ebben benne vannak az SB 5-0k is) szóval a valóságban inkább 2es az átlag. Del Piero 8 meccsen 12 gól és akkor még utána jön csak a csapat többi része, szóval... :)
    Jesus szerintem semmi extra, kirivó teljesítményt nem tudott nálam nyújtani ebben a felállásban. Ellenem továbbra is sokkal veszélyesebb mint az én kezem alatt.
    Williantől megválnék, de nincs kire. Régebbi bandában is játszott csereként semmi emlékezetes.
    VanDenagyonnemSarról tudnám most azt mondani, hogy a valaha volt legjobb kapusom a FUT alatt. Ami nem közeli driven shot, azt éri a keze. Futbinen azt írják rá hogy "never rush him" de 1v1 tud akkora szöget takarni a 2méterével a kapuból, hogy szerintem megéri. Sokszor volt úgy hogy már a láttam a labdaívén hogy ez biztos gól és mégse. Truly 10/10.

    És a szófosás után a dilemma:
    Jesustól/Williamstől én megválnék, ha tudnék tartani Musan bárkivel a jelenlegi formációban 10es chemet, de nem megy. Javaslat? Vagy esetleg formáció váltás? Érzem én hogy ez nem tökéletes, 1 kezemen megtudnám számolni hányan jöttek ellenem így, de már nagyon jól ismerem és védekezni egész jól megy vele. Támadásban sajnos kicsit lassan mennek fel az arcok...

    PSN: xszabikax

Új hozzászólás Aktív témák