Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz Geradossz #10597 üzenetére

    De azt értsd már meg, hogy akkor minimum félmillió coinba kerülne futmas Ibra, pedig csak 1-2 értékkel jobb minden statja, mint a tized ennyibe kerülő sima lapjának. Senki nem lenne olyan hülye, hogy megcsinálja.

    A rating nem jelent szinte semmit, azért van kitalálva, hogy bizonyos lapokat nehezebb legyen kinyitni, mint a többit. Attól, hogy valami nagy összértékű, még nem jelenti azt, hogy jobb is az összes többi alacsonyabb értékű lapnál.

    Ha meg kellet volna hozzá svéd játékos, akkor kizárásos alapon csak Ibrát lehetett volna belerakni (mivel az összes többi svéd lap túl alacsony értékű), emiatt viszont irreálisan drága lett volna (még így is az).
    Nem gondoltad át rendesen ezt a befektetést, amivel nem is lenne semmi baj, legfeljebb tanulsz belőle. Csak ezt be kéne látni és nem elkezdeni vitatkozni mindenkivel, miközben az egyértelműen hibás logikádat véded tűzzel-vassal.

    "ez egyáltalán nem volt hiba, az más kérdés h nem jött be, de sokkal több esély volt rá mint akármelyik mm találgatásra."

    :DDD :DDD Jól van...

Új hozzászólás Aktív témák