Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép estét,

  A mai nap zeneszáma: Dopaminz – Gyufaember [link]
  Sokakkal ellentétben én nem ítélem el élből a hazai zenét, sőt, sok jó előadó van, némelyik pedig egészen underground. Korábban is felfigyeltem már rájuk, de ez a számuk megüti azt a grunge tónust, amit kifejezetten szeretek, és a dalszöveg is egész ötletes, így kíváncsian várom mivel rukkolnak elő legközelebb.

  A nap eseményei röviden:
  Az utunk elég fárasztó volt, viszont szerencsére esemény mentes.
  Egyszer leálltunk, mert egy kicsi őzike át galoppozott előttünk épp... több nem követte, de tovább haladva láttunk egy nagyobb csoportosulást az út szélén. Szerencsére ők nem lódultak meg előttünk. A beharangozott nagy esőt is elkerültük javarészt.
  Az autóval sem volt semmi probléma, a benzin árak viszont nagyon kemények, nem tudom meddig fog még folytatódni ez az ár növekedés.
  Még a végén el kell gondolkodnom valami kisebb, gazdaságosabb motorral szerelt kocsira váltásról... csak akkor meg megkellene válni a mostani szerelemtől. :(

  A rokonlátogatás lezajlott gyorsan, nálunk nem szokott lenni különösebb ováció mikor újra látjuk egymást, másoknak talán fura lehet, de Én már ezt szoktam meg, különösebben nem is hiányzik ilyesmi nekem.
  Végül a szerencse úgy hozta, hogy a tervezetnél többen jöttünk össze, de pár óra után mindenki útjára indult. Ennyi idő általában pont elég ahhoz, hogy kifussunk a beszédtémából is, úgyhogy nem is szoktunk többet erőltetni feleslegesen, pláne, hogy az idősebbek hamar el is fáradnak.
  Nem maradtunk az estére, mert nincs elég hely ennyi embernek abban a kis lakásban, plusz nincs nagyon semmi, amivel lefoglalhatná magát az ember a tizediken, főleg, ha a kertes házhoz van szokva, mint Én.

  A hazaúton elkapott egy jó kis fejfájás, és mellé még extraként a fogam is elkezdett fájni, enyhén szólva nem volt kellemes ez a kis duo, de végül elmúlt. :DDD
  Megálltunk az egyik Stühmer cukrászdában fagyizni és sütizni, jó drágán mérnek ott mindent, de megéri mert finomak is azért.

  Gyakorlatilag ennyi is volt a nap, ennek a megírása után azt hiszem megyek is aludni azonnal, lefárasztott az út, arról nem is beszélve, hogy holnap jön a tűzifa, úgyhogy lesz azzal is meló bőven, nem árt, ha kipihenem magam előtte.

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák