Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép estét,

  A mai nap zeneszáma: The Moog – You Raised a Vampire [link]
  Ma találtam rá erre a számra teljesen véletlen, ahogy reggel kapcsolgattam a csatornákat.
  Ez eleve nagyon unkarakterisztikus számomra, hisz sosem tvzek de ez kivétel volt.
  Egy zene csatornára kapcsoltam, és épp ez a szám kezdett szólni. Maga a klipp képivilága, és a zene hangzása is olyasmi, ami nagyon bejön nekem, úgyhogy meg is kerestem mi ez és a nap folyamán hallgatgattam. Mint kiderült, ez egy magyar banda, ami külön szuper, de sajna már nem tűnnnek aktívnak.

  A nap röviden: Szinte egész nap szakadt az eső, mindezt jókora szél is kísérte, szerencsére nem történt semmi kár, azért a javát megúsztuk.
  Viszont így nem nagyon lehetett mit csinálni, úgyhogy jobbára bent foglaltam le magam, délelőtt a sok villám miatt nem játszottam, ilyenkor a konzoljaim és a tvm kihúzom a falból a biztonság kedvéért. Faterom kiröhög emiatt, de az igazság az, hogy csak addig vicces ez amíg be nem következik a baj, utána meg nem igazán tudom pótolni ezeket, hiszen az sok-sok százezer forint lenne, ezt az egész setupot sem egyszerre vásároltam, hanem szép fokozatosan hónapokon át.

  Délutánra kitisztult az idő, legalábbis már nem villámlott, úgyhogy leálltam gamelni.
  Most, hogy végeztem az egyik szintezésével, bele is vágtam egy újabba, most a Ninja van a soron, eddig egész szórakoztatónak tűnik, pedig ezért a Job-ért sem voltam oda korábban.
  Folytattam a Borderlands 3-t is, már nagyon beakarom fejezni, hogy túlléphessek rajta. A gameplay fun, de a sztori nem tud úgy lekötni, mint régebben a második részé.
  Az NMS keresésem még mindig sikertelen, holnap reggelig eldöntöm, lehet megrendelem boltból, úgy kb 9 ezer forint lenne, még mindig jobb, mint a 16 ezer forint, amennyibe digitálisan kerül.
  Azért holnap reggelig, mert ha akarom játszani már a héten akkor később már nem tudom megrendelni, hiszen gondolom 20.-án nem szállítanák már ki.

  Harmadik napja már hogy kifizettem a „vámot” a fémszíjra, de még mindig sehol. Azért reméltem, hogy enni idő alatt már elér hozzám, azért belföldön a 2 nap elég szokott általában lenni.
  Nem panaszkodni akarok, de ha már felszámolták a sztenderd szállítási díjat is akkor azt hiszem fair elvárás lenne meg is kapni a szolgáltatást.
  Na mindegy, nem haragszom vagy türelmetlenkedem, csak megjegyeztem.
  Ezt a pár napot már kitudom várni ennyi idő után, de azért azt remélem, hogy a héten már nálam lesz.

  Tegnap még a 36 fokban majd meglehetett sülni ahogy pakoltuk a fát, mára pedig napközben 18 fokra lehüllt a levegő, azért ez elég fura, bár nem mondom, hogy nem jobb a hűvös. Már-már szinte fázom kicsit. :))

Aktív témák