Hirdetés
- Python programozás
- [Re:] Oroszország elhagyja az ISS-t, saját űrállomást hoznak létre
- Java programozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Törökország betiltotta a kriptopénzekkel való fizetést
- OpenMediaVault
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Kiberháború: az amerikai kormány odacsap
Hozzászólok Aktív témák
-
Met
veterán
Olyan 30-50 gigás ingyenes tárhylet keresek aminek van windows-os kliense.
Mega-ra már feltoltam amit kell de jó lenne még egy a biztonság kedvéért.
OBOOM-ra regeltem de annak nincs kliens-e."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
válasz
sanzi89 #2527 üzenetére
Bitcasa
Meghívhatlak?[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
válasz
sanzi89 #2534 üzenetére
A virtuális meghajtó csak addig van ott amíg fut a program, én annyi előnyét látom hogy ha több különböző helyen vannak a backupolt könyvtárak akkor egy helyről el tudod őket érni, nem kell 68 könyvtáron végigkattintgatni.
Köszi hogy használtad a linket
[ Szerkesztve ]
-
Met
veterán
Bármelyik szolgáltató bemondhatja az unalmast, mindegy hogy mekkora cég van mögötte
tonyrulez Azt a részét nem használom, nekem csak backupra kell, nem akarom máshonnan elérni a fileokat.
A dolgaim fent van Mega-n és Bitcasa-n + egy külső vinyón. Rokon mondta ha akarok ad hozzáférést a korlátlan dropboxához de úgy gondolom ha a fenti két szolgáltató és a külső vinyó nem elég az adatmentéshez akkor azok az adatok meg is érdemlik hogy elvesszenek[ Szerkesztve ]
-
Met
veterán
válasz
dokee78 #2605 üzenetére
Arra amire nekem kell arra jó, lentebb valaki panaszkodott hogy az androidos kliens nem annyira jó, de telefonról nem szoktam böngészni.
50 giga, nincs méretkorlát, SG fórumon írta az egyik srác ha okosba csinálod és regelsz több email címmel és a kapcsolatokon belül engedélyezed az összes címet,akkor mindjárt többször 50 giga lesz a tárhelyed és bármelyikről le tudod tölteni a dolgokat
-
Met
veterán
Bitcasa-n mi ez az update-elés?
Rákattintok hogy transfer all my files és nem történik semmi csak üresnek jelzi a tárhelyem 102.5 KB of 17.3 GB"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
PrompFile-t használ valaki?
-
Met
veterán
Bitcasa-n hogy lehet a webről törölni?
Meg van szüntetve a tükrözés és törölve is van a gépről de ha a weben nézem akkor a szerveren még mindig ott vannak a file-ok."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
Copy-n a meghívott utáni 5 giga meddig használható?
Mert az egyik azt írja, hogy ha nem használják a meghívott accot akkor törlik, a másik azt hogy 1 évig, a harmadik meg hogy örökre szól.
Magamat hívtam meg(másik mail cím, másik mac címről)
-
Met
veterán
Köszi, vajon mikor kapom meg a +5 gigát?
Tegnap regeltem, virtual gépre felraktam a klienst is."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
válasz
premierpark #2705 üzenetére
Inv copy-hoz: [link]
Mindketten kapunk 5 gigát plusszbaVagy, Bitcasa és az említett Mega.
Mindháromhoz van desktop app.
[ Szerkesztve ]
-
Met
veterán
Köszönöm annak aki használta a copy-s ref linkem
-
Met
veterán
Köszönöm annak aki használta a copy-s reflinkem
-
Met
veterán
válasz
Feralheart #2795 üzenetére
Mire gondolsz?
Nekem csak grafikák és a hozzá szükséges anyagok vannak mentve de a 3d miatt elég nagy méretű.
Ingyenes szolgáltatókra hajtok, legyen desktop appja és lehetőleg én válasszam ki hogy mit szinkronizáljon.
Mega (50 giga), Bitcasa (17 giga), Copy (45 giga), (Ozibox 100 giga) és van még a PromptFile amihez nagy reményeket fűzök de nincs még app hozzá, regel 250 gigát ad.
Hetente egyszer lefuttatom mindet és van egy külső vinyó is."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
válasz
tordaitibi #2834 üzenetére
Bitcasát nem nézted?
Ott tükrözöd a Bitcasa drive-ra a könyvtárat. A Bitcasa drive egy virtuális meghajtóként jelenik meg."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
Degoo-ról mik a tapasztalatok?
-
Met
veterán
A pCloud hogy működik, csak meghatározott könyvtárat szinkronizál vagy én választom ki mi menjen fel?
A pCloud Drive-ra csak virtuálisan kerülnek át a fileok (mint a Bitcasa-n) vagy átmásolja?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
válasz
maestro87 #3514 üzenetére
Akkor ez is úgy működik mint a Bitcasa. Ott is bármit tudsz szinkronizálni és létrehoz egy virtuális meghajtót.
Az nem volt egyértelmű nekem hogy ide oda másolgatja a gépen mielőtt elkezdi feltölteni vagy csak virtuálisan linkeli egy meghajtóra szinkronizálás előtt."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
Google drive desktop appnál nem lehet hogy én mondom meg melyik könyvtárat szinkronizálja és honnan?
Tehát hogy ne kellejen egy bizonyos mappába átmásolni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
Hubic-nál és SFshare-nél van valami korlátozás?
pl. bizonyos file típusból csak x mb méretű file tölthető fel, stb. (SF-nél látom a 400mb-ot)"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
veterán
A Hubic megszűnt?
Hozzászólok Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Python programozás
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- [Re:] Oroszország elhagyja az ISS-t, saját űrállomást hoznak létre
- [Re:] [McKalton:] Eladó új bontatlan ASUS ROG Strix GAMING OC RTX 3090 24GB VGA kártya
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- További aktív témák...
- Verhetetlen áron, Új Lenovo ThinkBook 15,üzleti ultrabook, i7-1065G7/16GBRAM/512GSSD/15,6" FULLHDIPS
- NVMe SSD-k / Hynix BC501 / Hynix PC400 / 512GB NVMe SSD
- HP powerpack 22400mAh powerbank
- 1150-es processzorok / I7-4790 / I7-4770S / I5-4690K / I5-4590 / I5-4570 / I5-4460 / I3-4150 /
- Sigma Art 30mm F1.4 DC HSM Nikon véggel eladó. ÚJ állapot! GARANCIA! Netto ár alatt!
- Pro Evolution Soccer 2016 (PES 16) PS4 játék karcmentes tökéletes állapotban eladó
- Hangszórórács, hangszóró rács 25 cm-es gumiperemmel és leszorító fülekkel több darab eladó
- Eladó több darab 25cm-es mélysugárzó mély hangszóró mélynyomó
- Sony SAL50F18 DT 50mm f/1,8 SAM objektív
- Eladó Acer Aspire a515-54g-51m4
Állásajánlatok
Cég: Superfund Research Kft.
Város: Szeged
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest