Hirdetés
- Asus routerek
- [Re:] Elkeltek a 2022-ben lejáró mobilfrekvenciák
- Bittorrent topik
- VirtualBox
- Microsoft Office és Office 365 topic
- [Re:] 30 milliárd dollárt fizetett a YouTube tartalomgyártóknak az elmúlt 3 év alatt
- Linux - haladóknak
- Padavan firmware topik
- [Re:] Egyedi innovációval érkezett az új Vivaldi böngésző
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [SUPREME7:] Hardverapró kapásjelző | Keresés - hirdetés megfigyelés | apro.supreme7.eu
Hozzászólok Aktív témák
-
atillaahun
addikt
Ha van már Dropbox-od akkor 2 perc, www.droppages.com, bejelentkezel, megadsz magadnak egy domain-t, megjelenik egy új mappa PC-n a Dropbox-odban, és már éles is az oldalad. Aztán ugyanott tudsz még ilyen mintákat letölteni magadnak a Themes alatt, azt beteszed az új mappádba, és akkor kapsz egy olyan demo oldalt mint én, amit lentebb linkeltem, a www.szerviz.droppages.com-ot. A továbbiakat még én is most olvasom, de az új mappádba benne van a demo oldal tartalma elég egyszerűen leírva, és azt tudod alakítgatni kedvedre.
Jah igen, és ha nem frissül la magától automatikusan valamilyen változtatás, akkor meg kell nyomni a Publish now gombot.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Asus routerek
- Apple notebookok
- Hardcore café
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- [Re:] Középformátumú vázhoz képest kompakt lett a GFX100S, de érkezik az X-E4 is
- Milyen Blu-ray írót?
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Vivid - Let your money grow!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest