Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • llaszlo

  veterán

  Olyan felhő tárhelyet keresnék ami nagyon hasonlít a SugarSync-re. Sajnos most fizetős lett és 1700Ft-ot nem fizetek érte havonta. Főleg ha van ingyenes alternatíva ami tudja ezt.

  - Legyen legalább 50GB-os tárhely. Akár bővítve is, ha kezdetekben ad 10-20GB-ot nem gond csak lehessen bővíteni meghívással.
  - Legyen mobil alkalmazás hozzá és automatikusan töltse fel a készített képeket és videókat.
  - Az asztali szoftverben be lehessen állítani, hogy melyik mappákat szinkronizálja a felhővel. Ezeket a mappákat a gépről tetszőlegesen meg lehessen választani. Olyan nem jó ami csak azokat szinkronizálja amik a program saját mappájában vannak. Ezt akár symlink-el is meg lehessen oldani az is megfelel.
  - Legyen OSX verziója az asztali szoftvernek.
  - A szinkronizáció legyen gyors, lehetőleg azonnali. Tehát ha törlök egy mappát a gépről, akkor az a felhőből is törlődjön minél hamarabb. Vagy ha egy fájlt hozok létre vagy másolok a szinkronizálandó mappába, akkor ne kelljen akár napokat várni arra, hogy feltöltse.

  A copy majdnem megfelel ezeknek kivéve az utolsó pontot abban nálam nagyon lassú, nem törli egyből a fájlokat a felhőből. Igaz elég sok anyagot szinkronizál. Még mindig nem fejezte be.

  maestro87
  A Copy-ban nálam tökéletesen működnek a symlinkek. Azt adsz meg amit akarsz, bármely mappát. Olvasd el a leírásom a logouton.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés