Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- [Re:] Mától érhető el a digitális jólét szoftver alapcsomag
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- [Re:] Jegyvásárláson nyerészkedőket büntetett meg a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság
- DIGI internet
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Európai felhőt épít két francia cég
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Lezárult a Magyar Posta küldeménykövető projektje
Hozzászólok Aktív témák
-
atillaahun
addikt
Igen, velem nemrég történt, hogy elbuktam vagy 15 GB "okosan szerzett" tárhelyet a DB-n, aztán egyik napról a másikra csak annyit láttam, hogy 100%-ra mászott fel az amúgy kb. 60%-os fiókom.
Fent lévő adatokat természetesen nem bántottak, csak ugye feltölteni nem lehet míg le nem mész az új korlát alá. Bár gyanítom egyébként hogy a végtelenségig ők se tárolják "hitelbe" a cuccaid, de szerintem egy pár hónap vagy fél év türelmi idő biztos van, mígnem kitakarítanak helyetted.Egyébként gyanítom azért buktam el a meghívottjaim utáni 500 MB-okat, mert elérhettem talán a fél évet, vagy 1 évet, mióta egyik reg se jelentkezett be. Szóval nem örök a meghívottak után járó 500 mega ...
Jah igen, kérdésem többiekhez: régen sikerült, - de most már nem engedi és kurva idegesítő - hogy merevlemezen egy mappa szinkronizálást simán kikapcsoljam, hogy ne rakja fel a felhőba, csak hagyja békén ott a helyén. Ahányszor kipipálok valamit a Selective Snyc-ben, egyből letörli a merevlemezről. Di mi a picsáért, mikor én csak a szinkront akarom kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
- [VIDEÓKÁRTYÁK A KÉSZLET EREJÉIG!] - RTX 3070 - RTX 3090 - RX 6800 - RX 6900 XT
- Újszerű Acer Switch Alpha 12 érintős Windows Tablet Pc 12” -70% i3-6006U 4Gb 128Gb SSD QHD Retina
- szuper áron! 40A7 Lenovo ThinkPad USB 3.0 Pro Dock (FRU: 03X6897)
- HP ProBook 4540s 15,6 HD /Intel core i3-3110m / 4GB ram / 120gb ssd / ÚJ akku / magyar bill / Window
Állásajánlatok
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest