Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
Az első okos óra ami tetszik. Kifejezetten vagány lett feketében.
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Kinder
senior tag
Végre milánói szíj! …és fekete!
Olyan szinten rusnya volt az eddigi műanyag szíj, hogy az elmondhatatlan….
Nekem series6-44 van, lassan itt az idő a cserére, de az ultra eddig a fém színű óra, valamint a gagyi szíj miatt nem is volt képben.
Bár az s10 is jó lett…. -
Joachim21
őstag
Az egész esemény mélypontja ez volt. Az ultra3 helyett jött egy új szín, wow…. Innováció minden szinten.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
ShadowX
őstag
Szerintem teljesen felesleges lett volna egy Ultra 3. Így is top hardver van a cuccban, hogy semmit nem fejlesztettek rajta. Igazâból még örülnék is, ha áttérnének a 2 évenkénti frissítési ciklusra (legalább) és kvázi ilyen dolgokkal rukkolnának inkább elő, mint új színek, "facelift", stb. Nem tudom meddig tarthagó még ez az évenkénti hw upgrade.
-
klemo1987
csendes tag
Végul drágább lett, mert nálunk (Szlovákia) eddig 829,- EUR volt, most 899,-...
-
Sys85
veterán
Nem nagyon tanultak az i7 Jet black színéből.
Az is marha jól mutatott, de amint használni kezdte az ember karcmágnes lett belőle.Egy óránál meg elkerülhetetlen, hogy megkarcolja valami.Na meg az ujjlenyomatok…
Kb ez is olyan lesz mint a zongoralakk a kocsikban, ami addig mutatós amíg a szalonban áll az autó, meg a katalógusban a képeken. -
veterán
Simát nem vennék az biztos főleg ultra után mivel megszoktam, hogy nem kell rá figyelni. Régebben volt acél házas is azt szerettem nagyon, szóval remélem a titán is be fog válni.
JetBlack valóban nagyon kényes volt, de a legszebb szerintem.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
joey04
titán
Na ez így nagyon baszó lett külsőre. Nem kéne, mert nem használnám ki és rohadt nagy lenne a csuklómon, de ettől még rohadt jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
- További aktív témák...