Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz _seth_ #2290 üzenetére

    Fentebb írtam erről egy kis eszmefuttatást.
    [link]
    Márpedig a bűnözőnek mindig van fegyvere, csak az nem mindegy, hogy te képes vagy e megvédeni magad.
    Álltak a birkák a mezőn, és jött a farkas. Futottak, és az egyik birkát elkapta a farkas. Látták a birkák, hogy a farkas foga feltépi a birka torkát.
    Megijedtek a fogaktól, és kihúzták a saját fogaikat, hiszen a fogak veszélyesek. Csak az nem jutott el a csökött agyukig, hogy a farkasnak még mindig megvannak a fogai.

    Az önvédelem természet adta alapjog. Aki ezt korlátozni meri, azt fel kellene húzni lámpavasra. Mert ők azok, akik levágnák az antilop szarvát, mert bökős, és veszélyes, de az oroszlánhoz már nem mernek odamenni hogy elvegyék a karmait, fogait.
    Aki feláldozza szabadságát biztonságért, egyiket sem érdemli.
    Háború jön. Olyan nem volt hogy ne jött volna egy következő háború. Nagyon rövid az idióták emlékezete, lásd Jugoszlávia széthullása. Európa. A szomszédunkban volt. Mint Doneck. Nincs egy éve se hogy hallgatnak a fegyverek, ha egyáltalán hallgatnak.
    Afrika mocorog. Egyenlőre csak a hajók jönnek vég nélkül, de ha egyszer a törökök megnyitják a kaput... Fogatlan birkák.
    Dobónak Egerben haraptak a birkái, most meg a sok idióta versenyt retteg a fegyverektől.
    Igenis kell az M4-es gépkarabély, az M16, meg az AR15, melléjük pedig az AK is annyi lőszerrel, amennyit meg tudok venni. És ha az egész ország így gondolkodna, akkor nem kellene rettegni afrikától.
    A szabadság fáját időről időre zsarnokok és ártatlanok vérével kell megöntözni.

    [ Szerkesztve ]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák