Hirdetés

Keresés
 • koxx

  MODERÁTOR

  Utánaolvastál egyáltalán miről szól ez az egész vagy most csak write only üzemmódban vagy :F előbb olvass sokat aztán írogass. Gondolom rendkívül nagy tapasztalatod van etéren.

  Integra: kettlebell mellé sztem rohadt jó

  [ Szerkesztve ]

 • BÁ Nutrition

  PH! addikt

  én kosaraztam nb1 ifi szinten, gyakran volt hogy napi 20-25 km-t futottunk naponta. nagyon jó állóképességem volt, de ettől még pont nem fogsz legyőzni senkit semmiben, max futásban egy edzetlen embert, meg ugye kézilabdában, kosárban szintén..

  integra: most arról felesleges beszélni szerintem hogyha abbahagysz valamit akkor mennyi idő alatt párolog el az edzettségi szinted. ha bármiben komoly sportértékkel bíró szintet elérsz és abbahagyod hónapokig-évekig akkor ugyanúgy formán kívül kerülsz.. legyen az gyúrás, súlyemelés, úszás, kosárlabda, akármi..
  pl emlékszek hogy nem olyan rég nyári időszakban megvertük fociban a németeket 2-0ra ugyebár Torghelle Sanyival, a mankester junájtidot a zalaegerszeg :) meg az olaszok ellen is hoztunk döntetlent vagy 1-0-t nem emlékszem kb 2005 körül..

  ugyanígy van gondolom a kettlebell is, hogy nem csinálod fél évig akkor tuti nem fejlődsz tőle olyan irányban hogy még 10 kilóval jobban megy :)

  bocs az offért fegyencedzők :)

  youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""