Keresés
 • Gab.68

  senior tag

  No offense
  Örülök, ha neked bejött, (javíts ki ha tévedek) de nekem úgy tűnik, hogy nem a játékosok szemével nézed. Korábban más véleményed volt (bár azt sem osztottam teljes mértékben). Lojalitás, megbecsült modderek, jól felfogott üzleti érdek, kicsit megkésve, de érdemi konkurencia híján nem túl későn, bla bla bla...akik követték a játék lassú fejlődését azoknak ez nem új, a többieket meg ezután sem izgatja, nem is tudnak róla, nem is írnak ide, meg máshová sem. Én értékelem, ha van egy vagy több bennfentes a topikban, aki tud és hajlandó is segíteni.

  Ez csupán a magán véleményem, amit az elmúlt 8 év alapozott meg. Úgy érzem a Giants a piaci előnyét használja ki.

  Remélem, lesz érdemi előrelépés. A steam előnyeit értékelem, ezért venném azt. Legyen felára. De kb.100%? A dobozos mégis csak fizikailag is létező termék, gyártással, szállítással, raktározással, kereskedőkkel. Az, hogy limitált az aktiválás, az a Giants döntése, bár nem oszt nem szoroz, mert egyrészt némi huzavona árán orvosolható, másrészt már egy konfig cserét sem él meg nálam, a régebbi verziók, beleértve a 17-et is csak porfogók, fent sincsenek a gépen.

  "Hasonló" moddolható játék az ETS2 / ATS. Ott a dobozos is aktiválható steamen, a Dlc-k is. Olyan tartalmakat ad frissítésként, amit a Giants Dlc- ként, vagy még úgy sem. Majd a modderek pótolják, azután ami "bejött" az bekerül a következő verzióba.
  Ezzel szemben az SCS az évekkel ezelőtt megvett játékot aktualizálja, nem ad ki minden két évben újabb rókabőrt. Az sem hibátlan persze. De nem kell kidobni, amiket az ember korábban megvett. Egyszerűen az a modell nekem jobban tetszik.

  szerk.: bár most, hogy ezt leírtam, elgondolkodtam, még az is lehet, hogy a Giants milyen jó hozzánk, hogy van olcsó dobozos verzió is. Ha így nézem akkor át kell gondolnom a véleményemet.

  [ Szerkesztve ]