Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fel

  addikt

  Mindkettőtök vágyai teljesülni látszanak. Na azért nem teljes mértékben, de azért mégis..

  A 19-ben végre nem gondozásmentesek lesznek a tyúkok. Gondoskodni is kell majd róluk. Etetni, itatni, és az új farm menedzsmentnek köszönhetően a helyüket is a játékos is alakítja ki. Ugyan ebben csak annyi lesz a szabadság, hogy megveheti a karámot az állatoknak, előre megszabott méretben, elhelyezhető objektumként. Így nem lehet tetszőleges a mérete, és a befogadóképessége*, de legalább ott helyezkedik majd el, ahol a legjobbnak látja az ember.
  *Gondolom, egy adott számban meg lesz szabva mindegyik befogadóképessége, és ha bővítenénk az állatállományt, akkor lehet újabb placcot venni..
  [Dev-Blog] Improved Farm Creation

  Mindeközben... Farming Simulator 19 | Manitou Featurette - Manitou termékbemutató. Végre egy targonca!

  [ Szerkesztve ]

 • n0tr3adY81

  aktív tag

  jani04 : te mint VIPVIPVIP tesztelő.. te csak maradj csendben pszt! ;]

  jozsi252 : nem a használhatóságról van szó...Van egy bizonyos minőségi szint, ún. quality-standard, amit elvár a Giants a modhubra publikáló modderektől. És ez a szintkövetelmény jelenleg írd-és-mond, pofára változik. Nem ugyanazon elbirálás alá esnek a beküldő modderek, erről tudnának páran mesélni mind magyarok, mind külföldiek.

  Ha a használhatóságot nézzük: ha nem fossa a logot, máris használható. Az, hogy technikailag megfelel-e az engine és a Giants követelményeinek, már más tészta ;] ;]

  Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI GTX1060 6GB, 2x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX960 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit

Hozzászólok Aktív témák